Milyen csillagjegyű az a férfi, akkor jól tud vezetni szituációkat és embereket? - pozitív értelemben.
Figyelt kérdés
Asztro ellenesek ne válaszoljanak. Köszönöm előre is.2013. nov. 19. 20:45
1/9 anonim válasza:
Magabiztos. K*rvára semmi köze a horoszkóphoz. De gratulálok, hogy ilyen szánalmas pillérekre építed az életed.... pár év és nagyon megbánod, hogy ez alapján "választottál". Nem vagyok asztro ellenes, csak van AGYAM, ami úgy látszik rólad nem mondható el.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
bak vagy skorpió
esetleg oroszlán, ha még nem lépett túl egy határt az egója
4/9 anonim válasza:
Úúúú, de rég olvastam azt a könyvet, de baromira tetszett. Szerintem ki is veszem a könyvtárból, köszi! :)
5/9 anonim válasza:
Akinek közel áll a marsa az ascendenséhez, ez jellegzetes bolygóállás vezetőknél. Csillagjegyből nincs értelme kiindulni, hiszen egy fényszög nélküli bak nappal rendelkező ember akinek halak holdja és ascendense van, lehet nagyon nyámnyila és visszahúzódó alak. A napjegy önmagában semmit nem mond el egy emberről. :)
7/9 anonim válasza:
Oroszlán vagy szűz, de ikrekre is szavazok
8/9 anonim válasza:
szerintem a skorpió a legalkalmasabb a vezetésre, irányításra
9/9 anonim válasza:
A kos férfi. Ő jó vezető tud lenni.
Az oroszlán és skorpió is képes a vezetésre, de ők egyben szemétkedni is szeretnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!