Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » 2 kos csillagjegyűvel mi a...

2 kos csillagjegyűvel mi a helyzet?

Figyelt kérdés
nem hiszek az asztrológiában, egyszherűen kiváncsivá tett a sok ilyen jellegű kérdés! hogy fér meg 2 kos csillagjegyű egy kapcsolatban ?:D
2010. ápr. 2. 11:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
és tudom, hogy terhes vagyok!
2010. ápr. 2. 11:03
 2/11 anonim válasza:
sehogy, a kapcsolatotok halálra van ítélve.
2010. ápr. 2. 11:05
 3/11 anonim válasza:
Két kapitánnyal a fedélzeten rendszerint elsüllyed a hajó, ha egyik kapitány sem enged (ez pedig eléggé valószínű). Bár eleinte vonzódnak egymáshoz, nagyon ritkán érthetnek szót, mind a szellemi, mind a szerelmi életben. Hosszan tartó kapcsolatuk igen ritka. Tányércsapkodó, hatalmas veszekedések, és lángolóan szerelmes kibékülések jellemzik kapcsolatukat. Ha a bennük rejlő harci kedvet inkább a közös élet akadályainak leküzdésében élik ki, akár az arnylakodalomig élhetnek, de garantáltan nem fognak unatkozni.
2010. ápr. 2. 11:55
 4/11 Maeglin válasza:
Szüleim kosok, és 24 éve házasok! Tehát nincs lehetetlen (de persze ők néha elég lehetetlenek)22/F
2010. ápr. 2. 12:15
 5/11 anonim válasza:
az 1 tüzes kapcs. lesz, sok veszekedéssel, és pukkadozással. de sose lesz uncsi :))
2010. ápr. 2. 12:26
 6/11 anonim válasza:
A hókusz-pókusznak semmi köze az emberek közötti kapcsolatokhoz. Az embereknek van.
2010. ápr. 2. 12:35
 7/11 A kérdező kommentje:
igen, ezért is írtam, hogy nem hiszek az asztrológiában, csak kíváncsi voltam
2010. ápr. 2. 14:16
 8/11 anonim válasza:
majd ha fejjel mentek egymásnak
2010. ápr. 2. 16:10
 9/11 anonim válasza:
szerintem nem annyira vészes:D kos-bak párosítás:D nah az már valami:D
2010. ápr. 3. 16:39
 10/11 anonim válasza:

Én nem hiszek ebben, meg attól lehet, hogy mások nincsenek jól meg, de az én szüleim szeptemberben lesznek 20 éves házasok (kos mindkettő) :)

14 L voltam.

2010. ápr. 4. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!