Halak jegyű férfi tényleg reálisan lát át sok komoly élethelyzetet, vagy pedig teljesen félreértelmez mindent?
Ugyanakkor azt vettem észre, hogy szeretnek melodrámázni, a környezete érzelmeire erősen hatni annak érdekében, hogy értékes infókat húzzon ki emberektől vagy pedig egérutat kapjanak egy-egy feszült helyzetből, nem szeret vitákba beszállni, s ugyanígy cselekszik a Halak nő is.
Asztrológia ellenesek fogják vissza magukat és ne írjanak. Köszönöm.
Halak férfi vagyok.
"szeretnek melodrámázni" - egyáltalán nem
"a környezete érzelmeire erősen hatni annak érdekében, hogy értékes infókat húzzon ki emberektől" - he? dehogyis.
"vagy pedig egérutat kapjanak egy-egy feszült helyzetből" - milyen jegyű ember nem akar egérutat egy fesüzlt helyzetből?
"nem szeret vitákba beszállni" - ez kivételesen igaz, de megint csak: milyen jegy keresi kifejezetten a vitákat?
kikérem magamnak, mocskos rágalom, mi ikrek még pénzért se nyitnánk vitát, sosem vitatkozok
én mindig nyugodt, komoly vagyok, sosem vitázok veled ellentétben akiről ugyan semmit sem tudok biztos vagyok benne hogy túl gyorsan ítélkezel és még a szaró kutyába is belekötsz az utcán, bezzeg nekem ha beszól egy hajléktalan akkor gondolkodás nélkül odaadom neki a pénztárcámat és sosem vitatkozom
nemrég leb..iztak, de akkor se álltam le vitatkozni, mert én sosem vitatkozom, csak hagytam hogy mondja tovább, mert én sosem vitatkozom
egyébként meg sosem vitatkozom mert csak hülyék állnak le vitatkozni egy idegennel... amúgy is, sosem vitatkozom
na de elég ebből nem pazarlok több értékes másodpercet a billentyűzetem élettartamára, csak hogy bebizonyítsam hogy sosem vitatkozom, na de mindegy is aki ilyen alapján vonja le a következtetést valakiről aki olyan mint én és sosem vitatkozik azzal nagy baj van
na de mindegy, a lényeg az, hogy sosem vitatkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!