December 20-án születtem mi a horoszkópom?
Figyelt kérdés
Nyilas vagy bak? Valahol dec. 18ig máshol 21ig.
Tudom hogy ez hülyeség, normális válaszokat kérek, előre is köszönöm!
2009. dec. 21. 17:55
21/30 anonim válasza:
Jajj,nemrég volt születésnapod,utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok:)
22/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2009. dec. 22. 20:26
23/30 anonim válasza:
82%os még mindig nem magyaráztad meg, hogy szerinted hogy a nyűbe lenne lehetséges, hogy egy dátumnak két horoszkópja van? Sehogy. És szerinted az nem elég kőbe vésett, hogy amikor a baba megszületik december 20. án, akkor fogja magát valami fószer és anyakönyvezteti h bizony a picibaba NYILAS lett. Ez neked mennyire nem kőbe vésett? Nem az igazam akarom bizonygatni, csak megőrülök mikor emberek nem látják az orruk előtt lévő tényt. De tudod mit kedves kérdező, legyél bak :D aztán majd pár év múlva úgyis megérted mikor idősebb leszel. Addig max párszor kiröhögnek a felnőtt emberek.
24/30 anonim válasza:
Jóvammá,mit kiabálsz????
Valahol dec. 18ig máshol 21ig. Érted?Ez volt a kérdése.Valahol így valahogy úgy.Nem fogom neked megmagyarázni,a kérdezővel már megbeszéltem.Joojjjj,te kis skorpió!Boldog Karácsonyt Neked és pussz:)
25/30 anonim válasza:
kiabáltam volna? :D
"valahol így valahol úgy", nem az oldalakra gondolok, hanem a hivatalos rendszerbe szedésről. olyan is van áááám.
de mikor nem célszerűbb befejezni egy el nem kezdett vitát mint karácsonykor. Boldog karácsonyt :P (és nyilaaaaas!)
26/30 anonim válasza:
Amúgy én is skorpió vagyok....
27/30 anonim válasza:
Én meg Ikrek vagyok. és most akkor hova szarunk?:D
28/30 anonim válasza:
én mérleg vok!! mit mérjek le??? ha kell bármit lemérek!!!! xD
29/30 Veky válasza:
december 22. - január 20.
azért ezt nem ártana tudni láma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!