Ikrek a horoszkópom (május 21. -én születtem) mégis a skorpió igaz rám. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sokáig nem hittem a horoszkópban, mert sosem volt igaz amit írt rám. Egyszer barátnőm mondta, hogy szerinte az én jellemem inkább a skorpió és amit a skorpióra ír az tényleg szinte 90%-ban beválik.2010. júl. 22. 19:16
1/9 anonim válasza:
Ascendenset számítottad már?
Milyen Skorpió tulajdonságaid vannak?
2/9 anonim válasza:
szia!
Az ikreknek hasonló tulajdonságai vannak mint a skorpiónak,ezért gondolod igy.
3/9 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló!
Írnál olyan tulikat, amik hasonlóak egy Skorpiónál meg egy Ikreknél?
4/9 anonim válasza:
Igen!akaratos ,makacs,önfejű,mindig az legyen amit ő akar.
5/9 anonim válasza:
meg úgy gondolom hogy igen vagy nem.nincs nála talán és ez jellemző a skorpióra is.Én skorpió vagyok,volt ikrek pasim több is,egy egyikkel se jöttem ki,mindig harcoltunk egymással,h ki mond nagyobbat,kinek van igaza,ök se engedtek meg én se.
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a skorpió és az ikrek hasonlít, mert a én párom ikrek én meg skorpió és tök egy hullámhosszon vagyunk.
7/9 anonim válasza:
Derítsd ki, hány órakor születtél. Lehet, hogy skorpió az aszcendensed, vagy egy nagyon erős skorpió bolygóhalmozódás van a horoszkópodban :)
8/9 anonim válasza:
Mivel pont a határon születtél, ezért ez előfordul. Sokan vannak így, hogy pont egy csillagjegy első napján születtek és inkább az előző csillagjegy tulajdonságai igazak rájuk.
9/9 anonim válasza:
Utolsónak:
Még ha az Ikrek meg a Skorpió egymás mellett lennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!