Július 22. -én születtem késő délután. Mi a horoszkópom?
Iggeen???:O
Ezt nem is tudtam, ennek utána kéne járni mer már engem is érdekel. (2. válaszoló)
Sziasztok!
Attól függ, hogy hány órakor születtél pontosan. Az év is fontos, 1988. július 22-én székesfehérvári idő szerint 16:32-ig még a Rák jegyében állt, utána már átment az Oroszlán jegyébe a Nap. Viszont a születési képletedben a Merkúr bolygó mindenképpen a Rák jegyében áll, ezért a kommunikációdban inkább a Rák jelleg érvényesül. Persze, ez nagyban függ a percre pontos születési időponttól. Remélem, hogy tudtam segíteni, mert igenis van jelentősége, hogy melyik jegyben születtél pontosan! Üdv!
Kedves utolsó válaszoló!
Az enyémet is ki tudnád számolni ha én meg '92-ben 12:30kor születtem?
Igen emlékszem, hogy Nyilas volt az aszcendens :-). Valóban érezheted mindkét jegy hatásait, hiszen a Napjegyed már Oroszlán, a Merkúrod a Rák jegyében van. A kettő eléggé üti magát, az Oroszlán alapvetően én-központú, a Rák pedig a másikat helyezi előtérbe. Örülök, hogy tudtam segíteni!
Utolsó kérdező:
Szívesen megnézem neked, ha megírod azt is, hogy hol születtél (város, és ország - ha nem Mo)!
Ehhez mindig nagyon pontosan kellenek a születési adatok (év, hó, nap, óra, perc, város, ország). Üdv!
Elnézést: ... üti egymást.
Elírtam az előző kommentemben :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!