Vav22 kérdése:
Július 22. -én születtem késő délután. Mi a horoszkópom?
Figyelt kérdés
Valahol rákot írnak, valahol oroszlánt. Úgy tudom az év is fontos. 88-as vagyok és Székesfehérváron születtem.2009. ápr. 30. 17:37
11/21 anonim válasza:
Utolsó kommentelő:
Még Rák, mert aznap Budapesten kb 15:55-ig volt a Rák jegyében a Nap. Viszont te eléggé Oroszlán jellegű vagy, sokkal inkább, mint az előző kérdező, mert a Merkúr és a Vénusz is az Oroszlánban áll nálad.
12/21 anonim válasza:
Ja igen, férfi vagy nő vagy? Utolsó előtti kérdező...
13/21 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok. Eléggé érzékeny típus, amit én első sorban a rák jegynek tudom be, a folytonos célkitűzésemet inkább nyilas jegynek gondolom, még azt hogy iszonyú önfejű és makacs vagyok meg időnként önző is azt meg inkább oroszlán jegynek. De én még nagyon keveset tudok ezekről a dolgokról. Egyszer szeretnék majd egy rendes horoszkóp elemzést készíttetni csak sajnos arra most nincs pénzem. :-( De legalább már tudom mi a horoszkópom :-)
2009. máj. 6. 13:06
14/21 anonim válasza:
Igen, jól látod, hogy általában melyik tulajdonság miből következik. Örülök, hogy segíthettem!
Ha egyszer szeretnél képletelemzést készíttetni, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot privátban, mert én is szoktam vállalni elemzést :-). Üdv!
15/21 A kérdező kommentje:
Rendben! :-) Köszönöm a segítséget! Nem gondoltam, hogy ilyen hasznos választ kapok! Minden jót!
2009. máj. 6. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!