Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Bak jegyű emberekkel hogyan...

A Bak jegyű emberekkel hogyan lehet jól kijönni?

Figyelt kérdés
Olyan furcsák, nehézkesek, bunkók... Honnan lehet tudni, hogy kedvelnek-e valakit, hogyha időnként kedvesek, máskor meg szemetek?

2013. dec. 26. 22:34
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Igazad volt. Ma beszeltem pasi testverevel,probaltam tole is tanacsot kerni. Es azt mondta h ne varjam h majd a szemembe fogja mondani h vege,mert h ezt sosem teszi meg. H probaljam meg felhivni es beszeljunk. csak en attol felek h nem fogja felvenni a telefont,vagy ha fel is veszi nem fog akarni talizni.azzal sem szeretnek az idegeire menni h hivogatom ot. :(
2014. jan. 18. 19:59
 32/38 anonim ***** válasza:
Hát utolsó, te sem vagy túl biztos a dolgodban, hívd fel, én már rég felhívtam volna, minthogy szenvedjek itt. Halak srác vagyok, bak aszccal.
2014. jan. 18. 20:16
 33/38 anonim válasza:
megtettem.azt mondta h majd jelentkezik h mikor tudunk talalkozni. na azota is jelentkezik.
2014. jan. 18. 20:22
 34/38 anonim ***** válasza:
Akkor meg hagyd a fenébe ha nem képes frankón megmondani, hogy mi a helyzet. Ne alázkodj meg neki. Én nem tudnék ilyen idiótán bánni senkivel, még én érezném rosszul magam ha ilyet csinálnék, munkahelyi gondok ide vagy oda. Halak/bak/F
2014. jan. 18. 21:53
 35/38 A kérdező kommentje:
Fú ez milyen tipikus Bak viselkedés, én is tapasztaltam ilyeneket náluk. Ha adhatok tanácsot, szerintem most egy ideig jegeld ez a problémát, ne törődj vele, hanem esetleg pár hét múlva keresd meg te újra, de csak finoman. Addig nyugodtan foglalkozz mással szerintem... Úgy vettem észre, hogy a Bakoknak minden késve esik le, így nagy türelem kell hozzájuk. De azt viszont értékelik, ha valaki kitartó, és nem csak fellángolásai vannak.
2014. jan. 19. 09:20
 36/38 anonim válasza:

Halak/bak/F

Orulok h te nem viselkednel igy.

Igen probalok turelmes lenni.mar tobb mint 1hete nem beszelunk. Nagyon nehez veluk,foleg azokkal akik a zarkozottabb tipusok.mivel csendesek nehez megismerni oket es bar oszinte emberek bizonyos dolgokat megsem kepesek oszinten elmondani.

2014. jan. 19. 13:02
 37/38 anonim válasza:

Kerdezo?!

Az a par het mennyit jelent? Es utana minden okes volt koztetek?

2014. jan. 27. 12:11
 38/38 A kérdező kommentje:

Hát az időtartam az változó volt, mert mi egy éven keresztül szenvedtünk egymással. De tényleg mindig úgy lehetett újrakezdeni, mint ha mi sem történt volna. Nagyon ingadozó a bakok hangulata szerintem, bár kívülről ez nem mindig látszik, hogy érzelmesek lennének.

De én semmiképpen nem szeretnélek befolyásolni! Nem ismerem a részleteket, és az én (fent említett) esetem egész más volt, mint a Tiéd, amúgy is nagyon terhelt "kapcsolat" volt.

2014. jan. 28. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!