Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Bak jegyű emberekkel hogyan...

A Bak jegyű emberekkel hogyan lehet jól kijönni?

Figyelt kérdés
Olyan furcsák, nehézkesek, bunkók... Honnan lehet tudni, hogy kedvelnek-e valakit, hogyha időnként kedvesek, máskor meg szemetek?

2013. dec. 26. 22:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ha az ajtóknak a szélessége és a magassága megfelelő akkor egy adott épületből jól ki lehet jönni! Amúgy bak vagyok.
2013. dec. 29. 20:59
 22/38 A kérdező kommentje:
No igen :DD Az a baj, hogy nincsenek ajtók, csak falak :(
2013. dec. 30. 20:19
 23/38 anonim válasza:
Ementoros tüz veszélyes, ezért tilos
2014. jan. 2. 21:47
 24/38 anonim ***** válasza:
Én halak vagyok, az aszcendensem bak. Tényleg zárkózottak a bak ismerőseim, de ha hűséggel és odafigyeléssel és tisztelettel vagy feléjük, megnyílnak. Elég jó arát, mindig számíthatok rájuk és ők is rám, a szüzek is ilyenek, a legjobb barátom szűz.
2014. jan. 2. 23:39
 25/38 anonim ***** válasza:

Én is Bak vagyok, nő.

Hát ha valakit vagy valamit nem szívlelek, azt le lehet olvasni az arcomról. Nincsenek bunkó beszólásaim, inkább burkoltan közlöm a véleményem (hazudni nem tudok) és nem is tartom magam furának. Normális nő vagyok, nőiesen és ízlésesen öltözködöm, viselkedni is tudok. Sokszor túlságosan hidegnek, távolságtartónak tűnök, mert nehezen nyílok meg idegenek előtt, idő kell, hogy feloldódjak és bízni tudjak. Ez lehet egyeseknek fura vagy bunkóság, de nem érdekel.

2014. jan. 4. 19:18
 26/38 anonim válasza:
sziasztok.en tanacsot szeretnek kerni toletek-bakoktol. 2honapja ismerkedtem meg egy bak ferfival.minden rendben volt addig mig nem lettek munkaval kapcsolatos problemai.rideg lett es tavolsag tarto.szerettem volna vele beszelni a problemairol de nem akart velem rola beszelni.lehet h meg bizalmatlan velem szemben? most ott tartunk h mar 1hete nem ir,hiaba irtam neki h talizzunk es beszeljunk. utolso uzeneteben azt irta h talan ez nem fog mukodni mert neki most mas gondjai vannak es meg magara sincs ideje. bizonytalan vagyok,mert nem tudom h most mit tegyek.idore van csak szuksege vagy ez szakitas?
2014. jan. 15. 20:50
 27/38 anonim ***** válasza:

Szerintem szakítás.. :(

Ilyenekkel nem viccelnek. Egy kicsit örülj is neki, mert ez a jegy tényleg munkamániás, akaratos és nem is az a hízelgő típus...

2014. jan. 15. 21:22
 28/38 anonim válasza:

:(....elszomorodtam

szakit velem csak mert gondjai vannak?

ne keressem es ne is remenykedjek?

2014. jan. 16. 07:02
 29/38 anonim ***** válasza:

Jó, ennyire ne általánosítsunk.

Szakításban nagyon bénák, kerülgetik a forró kását, nem szeretik kimondani a végét, inkább arra utaznak, hogy a másik fél pattanjon.

Hívd fel és mondd meg neki, hogy nagyon fontos, hogy beszéljetek. Ha találkoztok a viselkedésén érezni fogod, hogy akar-e valamit, szeret-e még vagy mi a szándéka.

Ha hideg és merev továbbra is, kérdezd meg tudsz-e bármiben segíteni neki, mert ez így nem állapot. És beszéljétek meg.

2014. jan. 16. 11:01
 30/38 anonim válasza:
koszonom szepen a tanacsot :)
2014. jan. 16. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!