A Bak jegyű emberekkel hogyan lehet jól kijönni?
Jaj de ostoba vagy szegénykém...
(elárulom nem bak vagyok :D )
Én bak vagyok. Furának fura, de nem is akarok olyan lenni, mint mások. Bizonyos esetekben nehézkes, egyébként meg kb. ezerszer gyorsabban oldok meg (főleg vész-)helyzeteket, mint mások. És biztosíthatlak, hogy tized annyira nem vagyok bunkó, mint te.
Amúgy egy jó tanács: ha azt akarod, hogy kedveljenek, akkor tiszteld az embereket és fogadd el őket olyannak, amilyenek. Függetlenül a horoszkópjuktól.
Részletezd már kérlek a furcsa, nehézkes jellemzést?
Én bak vagyok, s bizony sokszor vagyok bunkó. De ez csak amolyan álca.
Akit én kedvelek, azzal mindig kedves vagyok, és csak játékosan csipkelődő, kötekedő. Viszont híresen pesszimiszta vagyok, és sokszor lehangolt, rosszkedvű, akkor pedig mindenkit, ismétlem, mindenkit gyűlölök.
Van pár bak ismerősöm, és ők sem nagyon mutatják ki az igazi érzelmeiket, van, aki elvicceli, van, aki meg nem is szól inkább.
Az hogy bunkok kicsit elhamarkodott kijelentes.. De tobbnyire igaz. Nos utolso kerdesedre valaszolva a bakok igencsak erzekenyek es epp ennek ellensulyozasa erdekeben furak, megkozelithetetlenek vagy ahogy te irtad bunkok. Ezert ha valaki egy rossz szot vagy mozdulatot vagy barmit ( ami a kis vilagukba nem illik bele) tesz, azfelé hidegen es elutasitoan fognak viszonyulni. Viszont eleg egy kedves gesztus hogy ez a rideg kulso megtorjon.
Mindebbol azt akartam kihozni hogy elobb nezz magadba es aztan el tudod donteni hogy kedvel e az a bizonyos ember.
Ja es Bak vagyok.
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak! (mindegyik!)
Konkrétan arra gondoltam, hogy nem tűrik túl jól a kritikát és ha valami gondjuk van, nem mondják el egyértelműen, csak morognak magukba. Aztán a vége sértődés. Szóval a nehézkest arra értettem, hogy nehéz velük nyílt lapokkal játszani.
Persze nyilván nem minden Bak ilyen, de amúgy vicces, mert pont ilyesmi válaszokat vártam Bak jegyű személyektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!