Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Bak jegyű emberekkel hogyan...

A Bak jegyű emberekkel hogyan lehet jól kijönni?

Figyelt kérdés
Olyan furcsák, nehézkesek, bunkók... Honnan lehet tudni, hogy kedvelnek-e valakit, hogyha időnként kedvesek, máskor meg szemetek?

2013. dec. 26. 22:34
1 2 3 4
 11/38 piriiiiii ***** válasza:
79%

"ha valami gondjuk van, nem mondják el egyértelműen, csak morognak magukba. Aztán a vége sértődés. Szóval a nehézkest arra értettem, hogy nehéz velük nyílt lapokkal játszani."

Igen, ez vagyok én is. A kritikát meg csak bizonyos helyzetekben, bizonyos személyektől tűröm nehezen.

A kérdésed maga amúgy megválaszolhatatlan, mert ez elég relatív... ahhoz, hogy jól kijöjj velem, és minden más bakkal is, kell egy bizonyos személyiség, és egyáltalán nem biztos, hogy Neked az meg is van. Véletlenszerű ez szerintem. Tény, hogy a legtöbb bak magábaforduló, és nehéz kiszedni belőlük dolgokat, de ha sikerül a bizalmukba férkőznöd kedvességgel és értelemmel, elég jól ki lehet velünk/velük jönni. :D

2013. dec. 27. 01:25
 12/38 anonim ***** válasza:
78%

igen bakker, minden bak egy bunkó szemét, bizony-bizony!

én így szeretlek emberiség :3

2013. dec. 27. 02:30
 13/38 anonim ***** válasza:
Te szerinted is csak 12 féle ember van a világo?
2013. dec. 27. 08:42
 14/38 anonim ***** válasza:
Dehát én nem is. :D
2013. dec. 27. 09:32
 15/38 anonim ***** válasza:

Mar bocs, Kerdezo, de ha alapbol eloitelettel lebunkozod a bakokat, ne csodalkozz, ha annak megfeleloen reagalnak

Jobban erzed magad attol, ha provokalhatsz? Habar az ide irt bakok nagy resze normalisan reagalt. Ha en ismeretlenul fikaznalak, neked sem tetszene, en meg kirohognelek, hogy buta es sertodos vagy :)

Ja, amugy bak vagyok :)

De ez az altanositas nem kellett volna ...

2013. dec. 27. 15:38
 16/38 A kérdező kommentje:

Jó bocsánat, én nem akartam provokálni, és természetesen nem hiszem azt, hogy minden Bak jegyben született illető ilyen lenne, csupán nekem eddig ez volt az általános tapasztalatom velük, és nem csak velem viselkednek időnként érthetetlenül, hanem a közös ismerőseinkkel is.

És pont az a furcsa bennetek szerintem, hogy alapvetően a Bakok egyáltalán nem bunkó emberek, hanem kifejezetten udvarias (hűvösen udvarias), kifinomult viselkedésű emberek (a fiúk lovagiasak), akikre időnként totál homályos okokból rátör az ötperc és hirtelen mindenkit utálni kezdenek. Ekkor jól beletaposnak mások érzelmeibe és később elfelejtenek bocsánatot kérni, ha pedig kérdőre vonják őket, akkor még jobban bedurvulnak.

Alapvetően én nagyon bírom a Bakjaimat, pont ezért tettem fel a kérdést, mert próbálnám őket megérteni.

Aki pedig nem hisz az asztrológiában, nem értem, miért olvasgatja ezt a részleget a gyakorin? Most akkor ki az, aki provokál?

2013. dec. 27. 19:02
 17/38 anonim ***** válasza:

15-os vagyok.

Azert, kis viragszalam, mert jomagam is bak volnek :) A horrorszkopos hulyesegeket en sem olvasom el. Uncsi es elferditett. Szerintem baromsag ezalapjan megitelni valakit, hiszen vizontok kozott is akadnak idijjjotak, pedig ok allitolag ertelmisegiek.

2013. dec. 27. 20:37
 18/38 piriiiiii ***** válasza:
Épp most hagyta el a barátnőmet és a családját a szintén bak csillagjegyű apja - elég csúnya módon... gondoltam megosztom ezt mindenkivel.
2013. dec. 27. 20:40
 19/38 anonim ***** válasza:

(15.)

Na, tessek. A Vizontok meg bekepzelt, felfujt holyagok, akik nagyra vannak az eszukkel :))))))) es az alazatot hirbol sem ismerik. Nekem meg sajna ez a tapasztalatom, foleg unokahugombol kiindulva :P nagyra van a jogasz diplomaval, de egy noledlit nem kepes megcsinalni. Ennyit arrol, hogy mennyire univerualis a kisasszony :DD de lenyegtelen, nem rola van szo.

2013. dec. 27. 20:48
 20/38 A kérdező kommentje:

18. hát ez szomorú, hogy vannak ilyenek :(

Pedig a Bakokat igazán hűségesnek mondják.

2013. dec. 27. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!