Skorpió nő, mérleg férfi? Milyen párost alkotnak? Tapasztalatokat kérnëk.
Figyelt kérdés
Csak olyan válaszoljon akit szintén érdekel ez a téma.2013. dec. 23. 18:45
11/13 anonim válasza:
a szex jó, de más nem
érdekes, én vagyok a skorpió, de a szurkálódást a mérlegek oldaláról "élvezhettem". anélkül hogy én bármi ilyet tettem volna, egyszerűen piszkálódtak, próbáltak féltékennyé tenni, összevissza flörtöltek mindenkivel.
Aztán ha valami probléma volt, akkor sunnyogtak, nem lehetett velük leülni, megbeszélni. Vagy " a te bajod, te tehetsz róla" vagy "hát az úgy volt (és olyat kamuzott miközben markomban volt a bizonyíték a valódi igazságról, hogy csoda hogy nem borítottam rá az asztalt)."
A másiktól teljes bizalmat várnak, de ők maguk sunnyognak, legalábbis akikkel összevetett a sors.
Szóval sohatöbbé mérleget.
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem hála isten eddig teljesen más a tapasztalatom, én vagyok a piszkálódós, párom inkább kötekszik de csak poénosan. :P R
2014. jan. 16. 20:50
13/13 anonim válasza:
7 éve vagyok együtt a párommal és remekül megvagyunk:)
Szerintem jó páros :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!