Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iker ferfi es merleg no mennyire talalnak?
Ne higgy már az ilyen szarban.
Már pár éve bizonyíték is van rá, hogy kamu szar az egész, így ha hülye vagy akkor sem kell hinni benne.
harmonet.hu
nekem ez a kedvencem:D
az előző vagyok
már volt
így akartam írni:) bocsi:)
Az egész asztrológiás parasztvakításban egyetlen pozitívumot látok, hogy legalább ezek egymást találják meg és házon belül akarnak szaporodni. Sokkal kellemetlenebb, amikor 4-5 randi után bukik ki, hogy az egészen addig normálisnak tűnt nőci/krapek még a reggelijét is a csillagálláshoz akarja igazítani, és Tarot kártyához igazítja a párkapcsolatát, családját, kutya ivartalanítását vagy fültő vakargatását.
Akármilyen szemét dolog is a kuruzslók élősködése a bepalizhatóakon, mégsem tudom sajnálni azt aki önszántából ilyen balek.
(De persze bárki aki egyet nem értést tanúsít az asztromucikákkal szemben, az persze 100% biztonsággal és mindig, kivétel nélkül azt sem tudja miről beszél, ja és persze utána sem járt, és biztos tisztában sincs milyen részei vannak ennek... hát hogyne :-) A saját hülyeségét mindenki tudja magyarázni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!