Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Halak férfi képes kijönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halak férfi képes kijönni egy mérleg lánnyal?

Figyelt kérdés

Halak a horoszkópom és megismerkedtem egy mérleg lánnyal, aki idősebb nálam 1-2 évvel. Nagyon vonzó, kedves, és szeretetreméltó személyiség, bár kicsit zárkózott. Nem tudok róla még sok mindent, de nyugtalanító dolgot olvastam a neten. Azt írják, hogy a túl unalmas lehetek egy mérleg számára. Bár engem úgy ismernek, hogy nem bírok egy percig sem nyugton maradni. Mérleg lányok, vagy akinek tapasztalata, ötlete van, az írjon!

Szép napot mindenkinek! :-D

2009. szept. 25. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én mérleg vagyok és volt már dolgom Halak lánnyal, nálatok fordított a szitu, ott is működni fog, hacsak nemvagy halvérű. :D

Hajrá, hódíts! :)

F/21

2009. szept. 25. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy képes, az csak tőled függ:) a te személyiségedtől és nem az asztrológus emberkéktől:D én is halak vagyok és bizony nagyon nem vagyok unalmas senki számára:) legyen önbizalmad, és híssz magadba:D
2009. szept. 25. 10:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát:) Én ugyan nem vagyok Mérleg, de a legjobb barátnőm az, és az egyik legjobb barátom Halak.

Igazság szerint el sem tudnám képzelni őket együtt... A barátnőm nagyszájú, vicces, érzelmes, és ő is igazán szeretetreméltó. Viszont a Halak-srácnak van 9 hónapja egy barátnője, és totálisan alárendeli az akaratát a barátnőjéének, a Mérleg-barátnőm többször is mondta, hogy ő már úgy kivágta volna, hogy nyekken.

Persze ez attól is függ, hogy hiszel-e a horoszkópban, meg attól még, hogy te is Halak vagy, még nem vagy ugyanolyan, mint az a srác. Ők (barátnőm és haverom) egy hétig nem bírnák egymás mellett, de ki tudja... Nálatok hátha másképp lesz:)

2009. szept. 25. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
pfff. ez az asztrológiás baromság a világ legnagyobb marhasága, nem ezen múlik hogy két ember jól kijön-e egymással.
2009. szept. 25. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Utolsónak adok igazat. Én volt olyan mérleg lány akivel a legjobban kijöttem a világon, és volt olyan is akit utáltam mint a sz.rt.

Bocs, ez a horoszkóp lapaján keresek párt kb. olyan mintha azt kérdeznénk h "szőke fiú kijöhet fekete hajú lánnyal"?? Istenem:S....Ez ugyanolyan, az egyik fekete hajú lány nem szimpatikus, a másik meg jóval több annál....

2009. szept. 25. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát nem azért a 10 fillérért, de én nem ismerem ezeket a csillagjegyeket, szoval esetleg megmondaná, hogy mikor született még akkor se tudnám, hogy akkor ő most mibe tartozik bele... amúgy meg lány lány mégis mi a különbség? Én speciel skorpió vagyok,fiú, és többé kevésbé igaz rám ez a horoszkópos handabanda, de van olyan ami nem igazán én vagyok( lehet hogy csak MÉG de az is lehet hogy egyáltalán) , ne a horoszkópra építs, ez legyen az utolsó előtti dolog amire gondolnál.
2009. szept. 25. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja és még valami, valaki nem azért nagyszájú vicces, alárendeli másnak magát mert ő halak, vagy mérleg, hanem mert olyan a természete.
2009. szept. 25. 11:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Hinni istenben kell. :D
2009. szept. 25. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem bűn, ha valaki hisz ebben. Csak egy ártalmatlan kérdés!

Na, a lényeg hogy én Mérleg lány vagyok, volt barátom Halak.. sajnos túl sokáig maga a kapcsolat nem tartott, de az nagyon jó volt, szenvedélyben tökéletes volt az összhang.. mondjuk szakítás után sem hidegültünk el egymástól (sőt), de ő az a tipikus Casanova, tehát erre is megvan a magyarázat :)

Bennem amúgy van valami,a mi vonzza a Halak jegyűeket, rengeteg nagyon jó barátnőm született ebben a jegyben (köztük 2 közeli rokon is), a Halak pasik pedig mindig is nagyon bejöttek... de nálam szerintem valami egyéb eset van hogy ennyire bevonzom őket.:)

Szóval a drága kis Halacskám nagyon szenvedélyes volt, kiismerhetetlen, titokzatos, de egyben eléggé vehemens is és valahogyan alárendelt is voltam meg nem is. Egyszóval tökéletes volt ;)

Szerintem működhet, de ha már csillagjegyről van szó, érdemes figyelni az aszcendensekre is, mert az is nagyban közrejátszik a személyiségben!

17/L

2010. márc. 15. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is Halak a pasim, nagy egymásra találás volt, annyira összeillünk, komolyan! :) 100%-ig megért engem, k*rva szerencsésnek mondhatom magam, hogy ő a párom. Szoktak lenni veszekesek (amelyik kapcsolatban nincsennek, az nem is igazi kapcsolat), de azoknak a vége általában mindig szex. :D Amúgy én Mérleg vagyok. :P

Nem értem miért lennél unalmas, nekem egyik Halak ismerősöm se unalmas... :P

2011. márc. 24. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!