Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kos (férfi) és mérleg (nő)? Vélemény?
Egy hónapja vagyunk együtt. Amit a Kosról tudok, hogy domináns, de nekem ez tetszik.
Voltatok már hasonló helyzetben?
Engem is érdekelt régebben a horoszkóp, de miután már 3. éve vagyok együtt a Halak jegyű párommal Oroszlán csajként, kezdem azt hinni, hogy nincs túl sok értelme :D.
Ne ezt nézd, fontosabb a személyisége! :)
Soha nem néztem ezt és nem fektettem neki nagyobb hangsúlyt. Igazatok van, nem kell, hogy kétségeim legyenek egy jó működő kapcsolat felől egy horoszkóp miatt. Csak kiváncsi voltam.
Kösz a válaszokat
Én Kos csaj vagyok Mérleg a barátom :) vannak konfliktusok mert a kos elég irányító típus.
De ha olyan csaj vagy aki alkalmazkodni tudó akkor semmi akadálya a boldogságnak ..csak ne akard sosem irányítani őt :)
Két pasitípust kerülök: a kost és az ikreket!!!!! Isten ments tőlük! Sztem a legrosszabb fajta, ne hari, de ez igaz. A mérleg az jó jegy. Én mondjuk bak vagyok, és elég domináns, lehet h ezért nem illik hozzám a kos.
Sztem hosszú kapcsolatra képtelenek, és lehetetlen velük kijönni. Több kos ismerősöm is van.
le lettem szólva:( kos vagyok, ráadásul oroszlán aszcendensel(két tűz jegy) mert az aszcendens is számit...
de nem vgyok se önző se akaratos..ugyh ne jegy alapján dönts az alap jellemzők ált. bejönnek viszont van1-2 legalábbis nálam ami nagyon elüt(bár leeht azért mert épph kos lettem és nagyon közel állok a ahalakhoz ami viszont nagyon érzlmes jegy)am. anyukám is kos és nagyon hűséges és gondos tipus!ja és apa meg mérleg :már 28éve vannak boldog házasságban:P am. ha kiváncsi vagy rá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!