Skorpió nő, mérleg férfi? Milyen párost alkotnak? Tapasztalatokat kérnëk.
A skorpió szereti gerjeszteni a konfliktusokat, míg a mérleg szereti eltusolni a dolgokat. Skorpió birtokló szeretetet nyújt, ha ezt a mérleg elfogadja, elég jó párost alkothatnak, persze kisebb-nagyobb veszekedések/viták közepette. Erősen vonzódhatnak egymáshoz szexuálisan. A mérleg nem szereti a mély érzelmeket, egy idő után ráun, vagy megrémisztí. A skorpió szeret vájkálni a dolgokban.
De ha leküzdik egymás hülyeséget, tényleg jó páros lehet.:)
Ismertem ilyen párost. A skorpió kedvenc szabadidős tevékenysége a mérleg szúrkálása volt, ennek hatására a mérleg pedig kibillent, egészen egy másik nő karjaiig. Szakítottak.
Ettől ti még lazán lehettek boldogok!
Ahogy 79%-os írja. Ms. Ezokirálynő! :)
Nem tudom, nekem most a főnököm egy skorpió nő, de fura kicsit nekem. Érzelmes, de olyan sunyi valamennyire. Én földjegyű vagyok, stabilabb, állhatatosabb. A mérlegek szerintem szeretik a mély érzelmeket, akiket én ismerek, mind nagyon ragaszkodó lány, srácban is. Hűségesek és konfliktuskerülők valóban. A skorpió valóban feszültségek közepette érzi jól magát, meg olyan bosszúálló típus.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, főleg azoknak, akik a kérdésre válaszoltak.
Kedves 4. válaszoló, hogy miből gondolom? Csak olvasd végig a válaszokat, illetve nagyon sokan itt tesznek fel ilyen kérdést. Megkérdeztem ami érdekel. Aki tud válaszolni, annak köszönöm, aki nem, vagy hülyeségnek tartja az meg mi a fenének ír mint pl az első válaszoló? Én sem írkálok mások kérdéseihez cinikus baromságokat. :)
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!