Ezotériában hívők! Miért veszitek be ezt a sok, nyílvánvaló marhaságot?
Ez a kedvencem. Ezen mindíg nevetek :DD Az ostobaság térnyerését képesek ezek az emberek úgy beállítani, mint "tudatosulás". Na de az viszont már nem vicces, hogy nagyon sok ember hisz ebben az iszonyatos nagy marhaságban. Sajnos kezdünk balkanizálódni. Valahogy nyugaton a fejlettebb országokban lényegesen kevesebben hisznek ezekben a marhaságokban. Persze ott is vannak hülyék, de jóval kevesebben mint kelet-európában. Ezek valószínű a társadalmi, szociális és oktatási problémákra vezethetők vissza.
1. A beszámolóknak, tapasztalatoknak, élményeknek már kétszer is kifejtettem miért nem lehet hitelt adni. Nem szeretném harmadszor is megtenni, olvass vissza picit.
2. Az a gond hogy ez egy iparág. Ez az iparág a lelkileg kiszolgáltaott, segítségre váró szerencsétlen embereket célozza meg. Azokat akik a csodában reménykednek. Az ezotéri csodát ígér, de nem ad. Csak a haszonszerzés a célja. Gondolj csak bele. Telejósda, óradíjas gyógyítás, méregdrága alternatív kezelés, tízszeres haszonnal árult homeopátiás készítmények, többtízezer forintos agykontroll tanfolyamok, pálmalevekből olvasás szintén többtízezer forintért, sokezres ezotéria könyvek, és még folytathatnám nagyon hosszasan. Annyira nyílvánvaló mi áll ezek mögött.
3. Attól hogy valami új, és hogy vannak akik hisznek benne, az még nem azt jelenti hogy az igaz is. Ha én kitalálom hogy létezik egy spagettiszörny, beszéltem vele, és 100%ig állítom hogy ez igaz, és ezt sok emberrel elhitetem, attól még ez egy orbitális nagy baromság marad.
Na az első értelmes válasz! :D Van még remény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!