Az ezotériában miért külömböztetik meg a kérdezőket a koruk alapján?
Ez a fajta megkulomboztetes eletkor alapjan tenyleg butasag. En mindenkeppen kerulom.
Mert bizony annak akik lelkileg erettebbek tizenevesen, mint sok huszon-, harminceves.
Első:
99,9999999(ötvenezertrillió kilencessel később...)999999)9%-ban egyetértek veled...
DE!!!!
Általában nem a tiniboszorkányok szoktak ebbe a koraérős kategóriába tartozni.
3. Büszke lehetsz magadra :)
Én egyáltalán nem is írok ki az ezo csoportba, csak röhögni jövök ide sokszor(bocsánat ). Csak már szembetűnt hogy ha valaki odaírja az életkorát és fiatal, bármilyen komoly a kérdés, mindig azzal kezdik h kamu, és hogy szeretethiányos a kérdező. De persze ilyen ésszel én odaírnám h 21 éves vagyok, hiába vagyok eredetileg 14. Mint mondtam nem magamból indulok ki,hanem másokból,mert én nem szoktam kérdéseket kiírni,sem válaszolni. Csak azért egy kicsit fáj hogy a fiatalokat megkülömböztetés éri, mert én is 14 éves vagyok,mégis inteligensebb,mint sok akár 16-17 éves, és az a szomorú, hogy hiába kérdeznék bármit,bárhol az életkor alapján sohasem kapnék értelmes választ.
Amikor a masikat kirohogjuk, lenezzuk stb. - valojabol onmagunkrol vallunk ezzel. Az embertarsunk mindig tukrot tart elenk.
Altalaban ha a kerdes ertelmes,okos akkor hasonlo valaszt illik adni ra.
Viszont az is igaz, hogy a GYIK azert van, hogy kerdezzuk meg azt amit nem tudunk. Nem szegyen, ha valamit nem tudunk tizenevesen, de idosebb korban sem.
Üdvözöllek az interneten, ahol a 80-as évek végén, és a 90-es években született emberek uralkodnak, és aki fiatalabb 15 évesnél azt lenézik...
Amúgy meg azért lehetséges ez, mert az ilyen tinik nagyobb valószínűséggel találnak ki dolgokat, mint a 24 évesek. Bárminek lehet komoly hátteret kerekíteni, nem kell ahhoz túlságosan nagy tudásúnak lenni. Természetesen tisztelet a kivételnek.
Mondjuk ahogy végignézem, semelyik ilyen szellemes sztori nem kap túl nagy odafigyelést, mert nincs velük sok értelme foglalkozni. Lehet valaki 10, vagy 30 éves, ha szellemeket képzeleg, el fogják hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!