Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az ezotériában miért külömbözt...

Az ezotériában miért külömböztetik meg a kérdezőket a koruk alapján?

Figyelt kérdés
Pl. Hogyha egy 12-14 éves feltesz egy szellemmel kapcsolatos kérdést (hogy látott egyet) akkor rendszerint az a válasz,hogy majd kinövöd, tiniprobléma,beképzelted,hülye vagy,inkább tanulnod kéne stb. Stb. De ha egy 24 éves feltesz egy ilyen kérdést h mit kezdjen ha látott egy szellemet,akkor már komolyabb választ adtok. Miért kell megkülömböztetni a kérdezőket az életkoruk alapján?
2013. aug. 19. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fajta megkulomboztetes eletkor alapjan tenyleg butasag. En mindenkeppen kerulom.

Mert bizony annak akik lelkileg erettebbek tizenevesen, mint sok huszon-, harminceves.

2013. aug. 19. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Első:

99,9999999(ötvenezertrillió kilencessel később...)999999)9%-ban egyetértek veled...

DE!!!!

Általában nem a tiniboszorkányok szoktak ebbe a koraérős kategóriába tartozni.

2013. aug. 19. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a 24 évesnek se adok komoly választ, akkor most jó?
2013. aug. 19. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:

3. Büszke lehetsz magadra :)

Én egyáltalán nem is írok ki az ezo csoportba, csak röhögni jövök ide sokszor(bocsánat ). Csak már szembetűnt hogy ha valaki odaírja az életkorát és fiatal, bármilyen komoly a kérdés, mindig azzal kezdik h kamu, és hogy szeretethiányos a kérdező. De persze ilyen ésszel én odaírnám h 21 éves vagyok, hiába vagyok eredetileg 14. Mint mondtam nem magamból indulok ki,hanem másokból,mert én nem szoktam kérdéseket kiírni,sem válaszolni. Csak azért egy kicsit fáj hogy a fiatalokat megkülömböztetés éri, mert én is 14 éves vagyok,mégis inteligensebb,mint sok akár 16-17 éves, és az a szomorú, hogy hiába kérdeznék bármit,bárhol az életkor alapján sohasem kapnék értelmes választ.

2013. aug. 19. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de aki 30+ évesen is kicsi zöld, meg lila emberkéket vár a Marsról, meg a krixkraxiak és a lumbulábiak invázióját jósolgatja minden szilveszterkor, azt ugyanúgy kiröhögöm mint a tizenéves UFÓ-fanatikust...
2013. aug. 19. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor a masikat kirohogjuk, lenezzuk stb. - valojabol onmagunkrol vallunk ezzel. Az embertarsunk mindig tukrot tart elenk.

Altalaban ha a kerdes ertelmes,okos akkor hasonlo valaszt illik adni ra.

Viszont az is igaz, hogy a GYIK azert van, hogy kerdezzuk meg azt amit nem tudunk. Nem szegyen, ha valamit nem tudunk tizenevesen, de idosebb korban sem.

2013. aug. 19. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözöllek az interneten, ahol a 80-as évek végén, és a 90-es években született emberek uralkodnak, és aki fiatalabb 15 évesnél azt lenézik...

Amúgy meg azért lehetséges ez, mert az ilyen tinik nagyobb valószínűséggel találnak ki dolgokat, mint a 24 évesek. Bárminek lehet komoly hátteret kerekíteni, nem kell ahhoz túlságosan nagy tudásúnak lenni. Természetesen tisztelet a kivételnek.

Mondjuk ahogy végignézem, semelyik ilyen szellemes sztori nem kap túl nagy odafigyelést, mert nincs velük sok értelme foglalkozni. Lehet valaki 10, vagy 30 éves, ha szellemeket képzeleg, el fogják hordani.

2013. aug. 20. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!