Van itt tapasztalt asztrológus?
Teljesen el van tévedve. A bulvár "horoszkópoknak" semmi köze a valódi asztrológiához. Senki semmilyen jegyű, hanem mindenki mindegyik jegyű, minden bolygó és minden horoszkópház jellemzi, csak más és más arányban!
Kértem, h szakemberek válaszoljanak! Köszi annak, aki ezt felfogta és nem ír ide, ha nem szakember a témában. ÉS köszi azoknak, akik szakemberek, és hozzászólnak.
Itt nincsenek szakértők, ráadásul az elsőnek igaza van.
>Szintén asztrológiával foglalkozom.
Komoly szakember lehetsz, ha itt próbálod meg a tudásosat mélyíteni :)
Köszönöm az utóbbinak a választ, az egyetlen értelmes, ami érkezett. A gondom csak az, hogy nagyon hasonlóan látom hozzád képest, tehát nem jutottam előbbre. Pontosan emiatt bizonytalanodtam el, h a Hold összefügg a szeszélyességgel, holott alapvetően harmonikus jellegű. És valóban egyénfüggő is (szülöttfüggő). Én se beskatulyázás végett kutatom erre a választ, hanem hogy általánosságban van-e tendenciózus jellemző, ami egyfelé mutat? Vagy tényleg ennyire relatív a Hold ill a Merkúr semlegessége, avagy vegyes hatású mivolta?
Egyébként annyival egészítem ki meglátásod a pontosság kedvéért, hogy van egy további lényeges momentum, amely utal még adott planéta jellegére: vannak a léleknek olyan jellemzői is, melyek tendenciózusan SEM láthatóak egy horoszkópból. Esetlen kifejezéssel (megfelelőbbet én sem tudok egyelőre erre) "a lélek fejlettségi szintjeként" aposztrofálják. Ennél fogva az említett Uránusz mint példa előreviszi, fejleszti a "fejlettebb" lelket, míg egy "fejletlenebb" nem tudja kihasználni az Uránusz "szelét", és kellemetlen viharnak éli meg, akár vesztét is okozhatja. Bár egy kellően "fejlett" léleknek is származhat akár gondja is az Uránuszi hatásból, akár pl könnyű-, akár nehéz fényszög(ek) ér(ik) egy, vagy több személyi planétáját (Merkúr/Vénusz/Mars, beleértve a fővilágosító Nap-ot, és Hold-at is).
Az illetőnek üzenem, aki szerint "marha jó", h itt érdeklődöm erről: tudatában vagyok, h itt nehéz lesz (hozzám hasonló) kompetens személyre akadnom, de azért tettem, mert a saját kutatásaim , valamint mások kutatásai vegyes, látszólag ellentmondásos képet festenek a kérdésem tárgyáról, és jobb ötletem per pillanat nem volt, mint itt is érdeklődni erről az amúgy egyszerű szakmai kérdésről.
Egyébként erős amatőrnek tartom magam, 5 évnyi önképzéssel és segítségnyújtásommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!