Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a szerelem egy vízöntő...

Milyen a szerelem egy vízöntő nővel? Milyen a vele átélt kapcsolat?

Figyelt kérdés
még most kezdődött, de félek ,ha véget ér, sosem fogom tudni elfelejteni. még ilyen nővel nem találkoztam, annyira más, mint az átlag.
2013. ápr. 8. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 12. 12:55
 12/14 anonim válasza:
Horoszkóp alapján döntés hozni egy kapcsolatban, nem csoda hogy itt tart ez a világ.
2013. ápr. 14. 04:11
 13/14 anonim válasza:

Vízöntő nő vagyok,és abszolút igaz,hogy nem 12 féle ember rohangál a világban a 12 csillagjegynek megfelelően.Csak hogy magamból induljak ki: végtelenül nyugodt otthonülős,kényelmes fajta vagyok,sosem veszekszem,sőt ha más próbálna én csak hallgatok.Amíg kapcsolatban vagyok soha rá nem néznék más férfira.

A vízöntő egyéniség, ebből fakadóan mind más,erre a csillagjegyre tényleg nincs recept.

2013. ápr. 18. 01:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Én vízöntő nő vagyok és a szerelem velük:hűségesek,utálja a korlátokat,de ha tudja hogy másban megbízhat örök kapcsolat lehet.
2013. júl. 31. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!