Milyen a szerelem egy vízöntő nővel? Milyen a vele átélt kapcsolat?
Figyelt kérdés
még most kezdődött, de félek ,ha véget ér, sosem fogom tudni elfelejteni. még ilyen nővel nem találkoztam, annyira más, mint az átlag.2013. ápr. 8. 19:04
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Horoszkóp alapján döntés hozni egy kapcsolatban, nem csoda hogy itt tart ez a világ.
13/14 anonim válasza:
Vízöntő nő vagyok,és abszolút igaz,hogy nem 12 féle ember rohangál a világban a 12 csillagjegynek megfelelően.Csak hogy magamból induljak ki: végtelenül nyugodt otthonülős,kényelmes fajta vagyok,sosem veszekszem,sőt ha más próbálna én csak hallgatok.Amíg kapcsolatban vagyok soha rá nem néznék más férfira.
A vízöntő egyéniség, ebből fakadóan mind más,erre a csillagjegyre tényleg nincs recept.
14/14 anonim válasza:
Én vízöntő nő vagyok és a szerelem velük:hűségesek,utálja a korlátokat,de ha tudja hogy másban megbízhat örök kapcsolat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!