Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A halak férfi miért taszítja...

A halak férfi miért taszítja a rák nőt?

Figyelt kérdés

Mert két vízjegy, és ez a két jegy illene össze a legjobban.

Csakhogy én, akárhány rák nővel (próbáltam) ismerkedni, mindig vagy megbántódtak, vagy eltoltak maguktól, vagyis lekoptattak.

Nekem pedig mindenáron rák nő kellene szerelemben, mert a horoszkóp szerint nagyon jó harmóniában, szerelemben és boldogságban tudnak együtt élni a halak férfival.

Egyáltalán hogyan működnek a rák nők? A lelkük rejtelmeibe beavatnátok engem? Csakis rák nők, vagy rák nővel járó, házasságban lévő férfiakat kérdeznék erről a témáról.

2013. jan. 20. 21:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert a rák az ollójával bazi nagy sebeket tud ejteni a hal kopoltyújában...

Ennyire nem kellene elmélyedni a horoszkópokban... ;)

2013. jan. 20. 21:05
 2/22 anonim válasza:
100%
hát te segg hülye vagy már ne is haragudj
2013. jan. 20. 21:05
 3/22 anonim válasza:
Mert idióta vagy, hogy horoszkóp alapján akarsz társat választani.
2013. jan. 20. 21:06
 4/22 The Other válasza:
Sipirc ez "Ezotéria" rovatba, Nagy Mágus! Amúgy ha egy fiú/férfi hisz a "hókuszpókban", akkor meleg helyzet esete forog fenn!
2013. jan. 20. 21:06
 5/22 The Other válasza:
Na, amire megírtam, már át is rakták :)
2013. jan. 20. 21:07
 6/22 A kérdező kommentje:

Most is épp megbántottam egy rák nőt. Akaratlanul. Sajnos nemrég szakított a volt barátjával, és még mindig szereti, (mivel a rák nagyon nehezen felejti el a volt kapcsolatát), de más fiúk után is érdeklődik. Vagyis, kiválassza, melyik a legszimpatikusabb a számára, akivel kialakít egy kapcsolatot.

Ezért kérdezem, hogy a halak férfi, akivel rengeteg közös témájuk lenne: (vízpart, tenger, romantika), miért taszítja a rák nőt?

2013. jan. 20. 21:09
 7/22 A kérdező kommentje:
Egyébként a horoszkópra csak a legérezhetőbb jeleket illettem. Romantika, tópart, tenger.
2013. jan. 20. 21:14
 8/22 anonim ***** válasza:
34%
mondjuk halakkal ne kezdjen soha az ember,nekem kettö volt,egy kaptafa.léhütö volt mind a kettö,dolgozni egyikse akart,délbe keltek fel,aztan a napot lopták.szörnyű.és megrögzött hazudozók.
2013. jan. 20. 21:14
 9/22 A kérdező kommentje:
Utóbbinak: Lehet, de nem mindegyik olyan típusú. Én ismerek halak férfit, és rendes órában kel fel és indul munkába.
2013. jan. 20. 21:16
 10/22 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt komoly kérdésként írtam ki. Ne vegye senki figyelembe a második sort.
2013. jan. 20. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!