Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy halak nő és egy rák férfi valóban ilyen jól kiegészítik egymást?
Ha így kérdezed, hogy "kiegészítik-e", akkor nem... Összeillenek, mert sok közös tulajdonságuk van, de épp ez az, hogy ugyanaz a hibájuk is. Többek között mindkettő hajlamos a depresszióra, és főleg a halak még függőségekre is.:D Például. Szóval képesek egymást egyre mélyebbre húzni a helyett, hogy támogatnák.
Legalábbis a "hivatalos" szöveg szerint. Én viszont halak nő vagyok, és nagyon jól kijövök egy rákkal.:D És érdekes módon mindketten erős személyiségek is vagyunk.:D
A lényeg, hogy ne válassz túl nagy halat, mert az nem fér el az ollódban. Vagy: ne legyél túl nagy hal, mert úgy elférsz a férfi ollójában.
Gondolom ez is valami új perverzió. :*
Hidd el, nem számít a csillagjegy!:D Én Bika vagyok, a barátom pedig Oroszlán, szóval elvileg az őrületbe kellene kergetnünk egymást, ehelyett nagyon jól megvagyunk:) Sz@rd le az egész horoszkópot:D
Amikor először mondtam a barátomnak, hogy horoszkópilag nem illünk össze, csak annyit mondott:"Nem akarom, hogy kiábrándulj belőlem, szóval hadd ne mondjam el a véleményem erről a sz@rról":D Hidd el, tényleg nem számít!
Tudod mit, válassz horoszkóp alapján aztán ha az őrületbe kerget is maradj mellette, mert a horoszkópotok passzol.
OMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!