A halak férfi miért taszítja a rák nőt?
Mert két vízjegy, és ez a két jegy illene össze a legjobban.
Csakhogy én, akárhány rák nővel (próbáltam) ismerkedni, mindig vagy megbántódtak, vagy eltoltak maguktól, vagyis lekoptattak.
Nekem pedig mindenáron rák nő kellene szerelemben, mert a horoszkóp szerint nagyon jó harmóniában, szerelemben és boldogságban tudnak együtt élni a halak férfival.
Egyáltalán hogyan működnek a rák nők? A lelkük rejtelmeibe beavatnátok engem? Csakis rák nők, vagy rák nővel járó, házasságban lévő férfiakat kérdeznék erről a témáról.
Rák- Halak: anélkül, h egy szót is szólnátok egymásnak, tökéletesen megértitek egymást. A halak ragaszkodó és szerető férfi.
Pozitív: tökéletesen megértitek egymást. Szereti ahogy gondoskodsz róla.
Negatív: mindketten hajlamosak vagytok a hullámzó hangulatváltásokra. Amikor mindkettőtök rosszkedvű, csak a saját siralmaitokkal foglalkoztok.
Egyensúly:légy önmagad. Beszélgessetek sokat lelki dolgokról, mondjátok el, ha bánt valami. Ne tegyetek úgy mintha nem számítana és ne sértődjetek meg egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!