A halak férfi miért taszítja a rák nőt?
Mert két vízjegy, és ez a két jegy illene össze a legjobban.
Csakhogy én, akárhány rák nővel (próbáltam) ismerkedni, mindig vagy megbántódtak, vagy eltoltak maguktól, vagyis lekoptattak.
Nekem pedig mindenáron rák nő kellene szerelemben, mert a horoszkóp szerint nagyon jó harmóniában, szerelemben és boldogságban tudnak együtt élni a halak férfival.
Egyáltalán hogyan működnek a rák nők? A lelkük rejtelmeibe beavatnátok engem? Csakis rák nők, vagy rák nővel járó, házasságban lévő férfiakat kérdeznék erről a témáról.
"A halak férfi miért taszítja a rák nőt?"
Ugyanazért amiért a vízi pokémonok könnyen legyőzik a tűz-pokémonokat, akik viszont a fű-pokémonokat vágják haza játszi könnyedséggel.
Már megint ez az általánosítás... -.-'
Én rák vagyok, s igen, nő. Nem tartom magam sem hisztisnek, sem házsártosnak..Tényleg nem kell általánosítani. Ilyen alapon én is mondhatnám, hogy az összes halak beképzelt és hazudozó, de nem mondom, mert biztos vagyok benne, hogy vannak rendes emberek is.
Ne horoszkóp alapján ítélj. Mert van, akire illik, de van, akire egyáltalán nem illik a saját csillagának megfelelő jellemvonás. Vagy ha mégis muszáj ez alapján választanod, figyelj oda arra is, mi a másik aszcendense. Tudod, ez is "meghatározhatja" a jellemet.
Bár én inkább azt tanácsolnám, hogy ismerkedj, aztán meglátod mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!