Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A halak férfi miért taszítja...

A halak férfi miért taszítja a rák nőt?

Figyelt kérdés

Mert két vízjegy, és ez a két jegy illene össze a legjobban.

Csakhogy én, akárhány rák nővel (próbáltam) ismerkedni, mindig vagy megbántódtak, vagy eltoltak maguktól, vagyis lekoptattak.

Nekem pedig mindenáron rák nő kellene szerelemben, mert a horoszkóp szerint nagyon jó harmóniában, szerelemben és boldogságban tudnak együtt élni a halak férfival.

Egyáltalán hogyan működnek a rák nők? A lelkük rejtelmeibe beavatnátok engem? Csakis rák nők, vagy rák nővel járó, házasságban lévő férfiakat kérdeznék erről a témáról.

2013. jan. 20. 21:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Egyébként a horoszkóp szó csak utalás, megemlítés volt. De a fő témája a kérdésre vonatkozik.
2013. jan. 20. 21:31
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Én rák vagyok, de akiket eddig ismertem halakat, mind ivott, nekem ezért nem jött be. Egyébként szerintem ne is akarj rákot, a rák nők nagyon hisztisek, házsártosak és nem is olyan jó velük az élet.
2013. jan. 20. 21:33
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. jan. 20. 21:35
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a halak csak szeretőnek jó.
2013. jan. 20. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"A halak férfi miért taszítja a rák nőt?"

Ugyanazért amiért a vízi pokémonok könnyen legyőzik a tűz-pokémonokat, akik viszont a fű-pokémonokat vágják haza játszi könnyedséggel.

2013. jan. 20. 22:02
 16/22 anonim ***** válasza:

Már megint ez az általánosítás... -.-'

Én rák vagyok, s igen, nő. Nem tartom magam sem hisztisnek, sem házsártosnak..Tényleg nem kell általánosítani. Ilyen alapon én is mondhatnám, hogy az összes halak beképzelt és hazudozó, de nem mondom, mert biztos vagyok benne, hogy vannak rendes emberek is.

Ne horoszkóp alapján ítélj. Mert van, akire illik, de van, akire egyáltalán nem illik a saját csillagának megfelelő jellemvonás. Vagy ha mégis muszáj ez alapján választanod, figyelj oda arra is, mi a másik aszcendense. Tudod, ez is "meghatározhatja" a jellemet.

Bár én inkább azt tanácsolnám, hogy ismerkedj, aztán meglátod mi lesz.

2013. jan. 21. 06:09
 17/22 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm.
2013. jan. 21. 09:16
 18/22 A kérdező kommentje:
Egyébként ismertem két rák nőt, lányt, akik sms-en szakítottak a volt barátjukkal. És nem mentek oda hozzá, hogy a szemébe mondják az illetőnek. Aztán persze titokban még mindig vágynak a volt barátjuk után.
2013. jan. 21. 11:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen horoszkópb.uzi szöveggel kezdted náluk, akkor elárulom, tökmindegy milyen jegyű, akármelyik elhajtott volna. Ők férfit akarnak nem cuki kisfiút, üdv, szintén halak!
2013. jan. 21. 17:18
 20/22 A kérdező kommentje:
Most vallottam be neki, mit érzek, közben tetszene neki egy másik fiú is. Írtam, hogy legalább rúgjon belém, ha ő nem úgy érez, mint én. De benne hagyott a sz*ban! Legalább annyi érzés lett volna már benne!
2013. jan. 22. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!