Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a szerelem egy vízöntő...

Milyen a szerelem egy vízöntő nővel? Milyen a vele átélt kapcsolat?

Figyelt kérdés
még most kezdődött, de félek ,ha véget ér, sosem fogom tudni elfelejteni. még ilyen nővel nem találkoztam, annyira más, mint az átlag.
2013. ápr. 8. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

Nem akarlak elszomorítani,először nagyon eredetinek tűnik,de hónapok múlva már nagyon egysíkú és teljesen kompromisszum képtelen.

Én mondjuk nő vagyok,de annyira kifogtam férfiban a vízöntőket (akiktől először én is el voltam ájulva és mind a fentiek szerint alakult) hogy eljutottam addig a pontig,hogy már rákérdeztem,mert vízöntővel én még egyszer nem kezdek...

2013. ápr. 8. 19:48
 2/14 A kérdező kommentje:
de másak a nők és férfiak. azért köszi a választ
2013. ápr. 8. 19:54
 3/14 anonim válasza:
Nem sokáig fog tartani...a vízöntő nőknek szabadság kell..számukra az elkötelezettség nagy dolog.. ha ezt érted megtette, biztos lehetsz abban is, hogy tud téged szeretni..már csak az a kérdés, vajon a szabadságától is jobban..?
2013. ápr. 8. 23:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A férjem szerint a legjoooooooobb! :D
2013. ápr. 9. 01:48
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Jók a Vízöntő csajok, erős kisugárzással, nyitott természettel. De meglehetősen könnyűvérűek, a hűség nem az erősségük. Amig veled van addig nagyon jó. Szexben és emberileg is. De nem sokáig marad egy valaki mellett.
2013. ápr. 9. 07:27
 6/14 A kérdező kommentje:
és hogy tudnám megtartani? :D
2013. ápr. 9. 16:36
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem házasságba valók.Ismerek néhányat.Anyának sem a legtökéletesebbek.Ne akard megtartani.Élvezd vele az életet,amíg tart a kapcsolat.
2013. ápr. 11. 08:49
 8/14 mekka válasza:
100%
Megszelídül a legkevésbé tartós kapcsolatra termett vízöntő nő is, ha érzi, hogy igazán szereted és valami olyan különleges dologgal veszed le a lábáról, amit eddig nem kapott meg egy férfitól se. Írom ezt én, aki szintén vízöntő nő vagyok.
2013. ápr. 11. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Vízöntő nő? Nem szeretem, ha egy nő kiborul. ;)

Komolyra fordítva: öreg hiba, ha csak a Napot veszitek figyelembe, miközben a horoszkóp egy komplett, összetett eszköz. Különösen, ha a Nap a Vízöntő jegyben van, ott rangvesztett, tehát a legkevésbé Vízöntő, akinek ott a Napja, UGYANAKKOR HA más planétája nincs ott, csak hát mivel a Merkúr látszólag kevésbé téri fok számban a Naptól, ezért gyakran akinek a Nap-ja a Vízöntőben volt születésekor, azok nagy részének a Merkúrja is, tehát ennyiből meg mégis van Vízöntő hatás IS a képletében (na meg több más jegy, bolygó hatása is, függően a fényszögektől és még ezer tényezőtől...)

A horoszkóp egyéni. Nem 12 féle, és még csak nem is 12-szer 12 féle.

Hanem végtelenféle. Minden pillanatban más az égi állás.

2013. ápr. 12. 12:48
 10/14 anonim ***** válasza:

téri = tér ki

Még annyit ,hogy ha pl a Kos jegyben van 3-4 plantád (pl. Marsod, Vénuszod, Uránuszod, Holdad), akkor hiába van a Vízöntőben a Nap-od is, Merkúrod is (vagy modjuk a Merkúrod és a Jupitered, de mondjuk a Nap nincs ott),

akkor sokkal inkább a KOS jellemzői hatnak rád, TÖBBEK KÖZÖTT.

Vagy pl két-két planétád van a Vízöntőben, a Kosban, és mondjuk az Oroszlánban, akkor mindhárom jegy ILYEN SZEMPONTBÓL hasonlóan hat rád, ennél fogva inkább a tűz elem, de még ez is csak hányaveti következtetés lenne, mert EZER MÁS tényezőt is figyelembe kell venni elemzésnél, hogy

v a l ó s képet kaphass a személyről....

2013. ápr. 12. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!