Milyen a szerelem egy vízöntő nővel? Milyen a vele átélt kapcsolat?
Nem akarlak elszomorítani,először nagyon eredetinek tűnik,de hónapok múlva már nagyon egysíkú és teljesen kompromisszum képtelen.
Én mondjuk nő vagyok,de annyira kifogtam férfiban a vízöntőket (akiktől először én is el voltam ájulva és mind a fentiek szerint alakult) hogy eljutottam addig a pontig,hogy már rákérdeztem,mert vízöntővel én még egyszer nem kezdek...
Vízöntő nő? Nem szeretem, ha egy nő kiborul. ;)
Komolyra fordítva: öreg hiba, ha csak a Napot veszitek figyelembe, miközben a horoszkóp egy komplett, összetett eszköz. Különösen, ha a Nap a Vízöntő jegyben van, ott rangvesztett, tehát a legkevésbé Vízöntő, akinek ott a Napja, UGYANAKKOR HA más planétája nincs ott, csak hát mivel a Merkúr látszólag kevésbé téri fok számban a Naptól, ezért gyakran akinek a Nap-ja a Vízöntőben volt születésekor, azok nagy részének a Merkúrja is, tehát ennyiből meg mégis van Vízöntő hatás IS a képletében (na meg több más jegy, bolygó hatása is, függően a fényszögektől és még ezer tényezőtől...)
A horoszkóp egyéni. Nem 12 féle, és még csak nem is 12-szer 12 féle.
Hanem végtelenféle. Minden pillanatban más az égi állás.
téri = tér ki
Még annyit ,hogy ha pl a Kos jegyben van 3-4 plantád (pl. Marsod, Vénuszod, Uránuszod, Holdad), akkor hiába van a Vízöntőben a Nap-od is, Merkúrod is (vagy modjuk a Merkúrod és a Jupitered, de mondjuk a Nap nincs ott),
akkor sokkal inkább a KOS jellemzői hatnak rád, TÖBBEK KÖZÖTT.
Vagy pl két-két planétád van a Vízöntőben, a Kosban, és mondjuk az Oroszlánban, akkor mindhárom jegy ILYEN SZEMPONTBÓL hasonlóan hat rád, ennél fogva inkább a tűz elem, de még ez is csak hányaveti következtetés lenne, mert EZER MÁS tényezőt is figyelembe kell venni elemzésnél, hogy
v a l ó s képet kaphass a személyről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!