Szerelem téma de mégis az ezotériával kötném össze, ez tényleg átlagos vízöntő-vízöntő kapcsolat?
20 éves lány vagyok vízöntő. Szerelmes vagyok egy 24 éves fiúba szintén vízöntő. Elmondtam a fiúnak mit érzek iránta, mondta hogy ő sem közömbös irántam, nagyon megörültem:))
Viszont. Ez a fiú senkiben se bízik meg,a lányok mindig csak kihasználták, átverték és tönkretették lelkileg. Szerintem érthető is miért nem bizik a lányokban.Nem tudja eldönteni , hogy szeretne-e kapcsolatot vagy sem időt kért igazából hogy majd kialakul jobban a kapcsolatunk , hisz eddig nagyon jó barátok vagyunk.Közben kiderült hogy vagy még 2-3 lány aki még szóbajöhet nála, vagyis csak úgy tetszik neki. Fura. Kitartást kér tőlem, ám általánosít, hogy a lányok nem tudnak rá várni sohasem idő előtt lelépnek, viszont nem fogja fel hogy én ennél különb vagyok:( még mindig várok, ez megy 2 hónapja bár lelkileg kicsit már kivagyok..na jó nagyon kivagyok,sírok miatta,rossz kedvem van stb. SZeretem ezt a drága férfiút és bizonyitani szeretnék neki, űm sokan mondták h ne csináléjak magamból hülyét. Én bízok abban hogy ez a kapcsolat létrejöhet, de szeretném mások véleményét is kikérni, akik így hisznek ezekben a csillagjegyekben!Tényleg ilyen nehéz egy vízöntő-vízöntő kapcsolat?
Bocsi hogy hosszúra sikerült, nagyon köszönöm aki válaszol nekem!:)
Nekem a vízöntő-vízöntő párkapcsolatom nem jött be! Mint két nyugdíjas éldegéltünk egymás mellett.
Most az oroszlán-vízöntő sokkal sokkal jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!