Mi a véleményetek a Rákokról?
én rák vagyok
a legtöbb horoszkóp összevissza ír rólunk, bár van pár jellemző, ami mindegyikben megjelenik
a családszerető, anyáskodó például
és pont ez annyira nem jellemző rám, vagyis persze, szeretem a családom, de nem ez a fő-fő tulajdonságom
az álmodozás például igen
engem sokan kedvelnek, mert igyekszem mindenkivel kedvesen, rendesen viselkedni
aranyosak, álmodozók, jólöltözöttek, békeszeretőek -akiket ismerek és rákok.
ja és sohasem vesztem még össze rákkal, ez mindent elmond :D
1 skorpió
Rák:
Finom kis lelked van, simán elbőgöd magad egy rágó reklámon.
Szereted az embereket és ultraszociális vagy, igazi közösségi arc. Téged is szeretnek, de azért jó veled óvatosnak lenni. Tudsz ám sumákolni, kicsúszol az emberek kezei közül, mint a Halak.
Van humorod, szeretsz bulizni, inni, pörögni, élni, zabálni. Nem vagy egy agysebész, de nem is ez a célod. Kergeted a pénzt, de általában le vagy égve és másoktól kunyerálsz. Mindenki ad neked, mert marha édes pofa vagy, de van, amikor lelépsz és eltűnsz az emberek életéből. Szeretsz főzni és jó is vagy a gasztronómiába
Szeretnél családot, de általában ez nem jön össze, ha meg igen, akkor boldog vagy és boldogan sírdogálsz a rágó reklámokon.
Egyébként Én is Rák vagyok :DDD
Mi a véleményem a rákokról? Műteni javasolt.
Rák Gusztávné, tengerparti állatorvos.
8. válaszoló:
-Néha tényleg elbőgöm magam egy rágó reklámon. Annyira ostoba reklámok vannak mostanában, hogy az hihetetlen. Az a kedvencem, amikor a fickó belecsulázik a csapba és tiszta vér lesz, majd a következő csulánál a fogát is beleköpi a mosdókagylóba.
-Humorom van, de valószínű, hogy azoknak is van, akik nem Rákok.
-A sumákság megint nem a horoszkóptól függ, ahogy a bulizni/zabálni szeretés sem.
-Nem vagyunk agysebészek? Az intelligencia sem a csillagjegytől függ. Abban viszont igazad van, hogy nem ez a célom. Én építész akarok lenni. :D
-Általában le vagy égve, és másoktól kunyerálsz. ...Erre nem is írok semmit.
-Nem szeretek főzni.
-Tényleg szeretnék családot, mondjuk nem most, 14 évesen. És mé' ne sikerülne? Anyámnak is sikerült, ő is Rák. Meg a nagyfaternak is. Sőt, az elmúlt 500 000 000 év alatt az összes ősömnek sikerült. Biztos volt köztük néhány Rák csillagjegyű. Te meg hülyeségeket írsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!