Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a Rákokról?

Mi a véleményetek a Rákokról?

Figyelt kérdés
Ismertek Rák horoszkópú embereket, illik rájuk a jellemzés, kedvelitek őket? :D
2012. dec. 11. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10.válaszoló,én csak vicceltem.:DD
2012. dec. 12. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor jó. :DD Pedig tényleg vannak itt ilyen okosok, akik komolyan írják az ilyeneket.
2012. dec. 12. 22:43
 13/17 anonim ***** válasza:
De a csulás reklám akkor is kiakasztó.
2012. dec. 12. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Két meghatározó női családtagom is rák. Az egyik kb. a tökéletes ember, aki nagyon hiányzik, a másik pedig az ellentéte, egy kibírhatatlan, csak a külsőségekkel foglalkozó, csak a külvilágnak megfelelni akaró, egyáltalán nem családszerető, mert a család is csak egy külsőség, egy keret neki, de szeretni nem nagyon tud (tipikusan az, aki ha ad, kézzel fogható értéked ad, és azt hiszi azzal odaadja a világot, közben érzelmet sosem ad, sivár).

Most akkor mi legyen a véleményem úgy általában, ha már a két rák családtagom is úgy különbözik, mint ég és föld?

2012. dec. 13. 23:19
 15/17 anonim ***** válasza:
A horoszkóphívők azt mondanák erre, hogy más az accendensük, meg az is számít melyik évben születtek. xD Ismerek valakit, aki ugyanabban az évben, ugyanaznap született, mint én, ès totális ellentétem. xD
2012. dec. 13. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Előző, épp most mondtad, h más az ASC-ensetek. Azonos napon való születés esetén a horoszkópház bármi lehet, tehát szinte tuti különbözik egymástól a tied és az övé.

Arról nem is beszélve, hogy pszichológiai projekció (kivetítés) okán akár lelki hasonlóság esetén is hajlamos lehet ellentétest belelátni X ember Y-ba.

2012. dec. 14. 19:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Rák vagyok rák aszcendenssel. Nagyon szeretem ezt az "énemet", mert rendkívül empatikus, érzékeny, odaadó, hűséges stb. Persze néha azért szívesen lennék más csillagjegyben is (pl. oroszlán v. mérleg), mert akkor nem lennék ennyire sértődékeny, féltékeny, hisztis és talán könnyebben tudnék társaságban mozogni.

Jó, most ez csak egy szubjektív komment, nem vonatkozik ez a többi rák jegyű emberekre.

2012. dec. 16. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!