Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg férfiról rossz tulajdon...

Mérleg férfiról rossz tulajdonságok?

Figyelt kérdés
tegnap 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Hisztis, körülményes.
tegnap 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Mindenkinek meg akar felelni, mindenkit figyelembe kell venni.
tegnap 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
"b*zis", feminin
tegnap 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Apukám és a párom is mérleg.

Apu makacs, az a jó ami szerinte a jó. Engem még mindig úgy kezel, mintha 10 éves lennék. Szinte semmiről nem lehet meggyőzni. Nem tudja kikommunikálni az érzelmeit, max csak kicsit ha nagy ritkán lerészegedik.

A párom végtelen türelmes, kicsit női lelkű mert nagyon érzékeny, de a jó értelemben. Rugalmas, elfogadó, intelligens, kb kitalálja minden gondolatom (több mint két éve vagyunk együtt, szóval a rózsaszín köd lement :D)

tegnap 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
4: látens apakomplexus következménye?
tegnap 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem. Már rég túlvagyok ezeken a családi komplexusos körökön, apakomplexus sose volt, inkább csak megfelelési kényszer. De ez is szerencsére a múlté, 28 évesen kezdtem bele a régi szarok legyűrésébe, most 36 vagyok, már “gyógyultan”, új lappal kezdtem bele ebbe a kapcsolatba :)

Bocsi az offtopic-ért

tegnap 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:
6: oké, nem apakomplexus.
tegnap 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!