Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas és a kos tényleg jól...

A nyilas és a kos tényleg jól kijönnek/összeillenek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 18:27
1 2
 11/12 Alex Fly ***** válasza:
10: És amit leírtál, annak mi köze ahhoz, hogy nyilas vagy nem az illető? Természetes, hogy hagyni kell szóhoz jutni a másikat, nem kell szekálni, &c. Ezt babona nélkül is tudjuk...
2012. dec. 7. 04:19
 12/12 Hannibal82 válasza:

Helló. Én nyilas vagyok, férfi. Pár évig nagyon jól kijöttem kos barátnőmmel, de valahogy elhidegültünk és egy szó nélkül elváltak útjaink. Sosem kiabáltunk egymással, nem veszekedtünk, és nekem ő azóta is hiányzik. Minden, amit tett, sokkal kedvesebb volt nekem, mint bárki mástól. Mindent úgy csinált, hogy elképzelni sem tudtam volna jobbat. Volt aztán egy másik kos lány is, nagyon rövid ideig, tőle örültem, hogy mielőbb megszabadultam. Más jegyűekkel sem jöttem ki jobban. Szóval szerintem nem annyira ez a lényeg, hogy ki mikor született, hanem mennyire érzitek egymást, értitek egymást, láttok bele egymás gondolataiba. Ez nekem megadatott egykoron említett kos hölgyeménnyel, azóta az összes nő ismerősömön a fejemet fogom, de alapjában véve az a baj, ha az ember nem elég nyitott, akkor a másik sem tud megnyílni és így nagyon nehéz megtalálni azt akire vágyunk. Ezt az aszcendens dolgot én meg nem vágom mert már öten ötfélét mondtak, összezavartak, nem érdekel.

Üdv!

2012. dec. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!