Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas és a kos tényleg jól...

A nyilas és a kos tényleg jól kijönnek/összeillenek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem igazán. A nyilas belelő a kosba, az pedig felökleli. A nyilasok leginkább Szálasi Ferenccel jönnek ki jól.
2012. dec. 5. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi erővel nekem sem kéne kijönnöm a párommal ,mert a horoszkópunk alapján nem illünk össze, mégis már 3 éve élünk harmonikus kapcsolatban. :P
2012. dec. 5. 18:32
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem elég gusztustalan lenne egy ember és állat szexuális kapcsolata.
2012. dec. 5. 19:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, kérlek nyisd ki a szemed, és olvasd el a kategóriát. Ez a kérdés csillagjegyekről szól, köze sincs az állatokhoz. Nem értem minek írsz választ, ha nem látod hogy miről is van szó. Ha pedig vicc, akkor abból kösz, de nem kértem, nem is kérek, de ha már olyan kedved van, akkor legyélszíves olyat írj ami meg is mosolyogtat, ne ilyen szánalmas, "trollkodásnak" nevezett dolgot alkalmazz már, mert szánalmas hogy egyesek itt oltogatnak, örülnek maguknak hogy milyen vicceset írtak, aztán igazából csak lapul mint sz*r a gazban. Na az ilyenembereket
2012. dec. 5. 20:56
 5/12 A kérdező kommentje:
*Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, kérlek nyisd ki a szemed, és olvasd el a kategóriát. Ez a kérdés csillagjegyekről szól, köze sincs az állatokhoz. Nem értem minek írsz választ, ha nem látod hogy miről is van szó. Ha pedig vicc, akkor abból kösz, de nem kértem, nem is kérek, de ha már olyan kedved van, akkor legyélszíves olyat írj ami meg is mosolyogtat, ne ilyen szánalmas, "trollkodásnak" nevezett dolgot alkalmazz már, mert szánalmas hogy egyesek itt oltogatnak, örülnek maguknak hogy milyen vicceset írtak, aztán igazából csak lapul mint sz*r a gazban. Na az ilyen embereket utálom.
2012. dec. 5. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy aki megtalálja a lélektársát, az teljesen mindegy, milyen jegyű. Meg ugye ott van az aszcendens kérdése is. Azt ugye te is tudod, hogy pl. más egy iker, aki x, más aki y napon született, számít az óra, perc, stb. Egy jegyen belül is ezerfélék vagyunk.
2012. dec. 6. 00:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Kos nő vagyok,a párom nyilas férfi.Már 5 éve úgy érzem,hogy a miénk a legnagyobb szerelem a világon.Ettől függetlenül a holdjegy és az aszcendens is ugyanannyira számít,mint a napjegy.Tehát konkrétan csak erre nem lehet alapozni.Akár két napjegy szerint teljesen összeférhetetlen tipus is alkothat egy boldog párt.
2012. dec. 6. 01:47
 8/12 A kérdező kommentje:
igen, ezek valóban igazak.
2012. dec. 6. 15:11
 9/12 Alex Fly ***** válasza:

Aki ilyen marhaságokat kérdez, annak tök mindegy, milyen választ kap. Az értelem nem erőssége...

Nem tudom, mit lehet mondani arról, aki a 21. században, a tudomány évszázadának felfedezései után még mindig a 3000 éves babiloni vallás híve...

2012. dec. 6. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha ellenkező neműek, akkor igen.

Bár ha nem, akkor is van sok közös, de egy kos csaj a barátaival is rettentően utálatos tud lenni, ugyanis irigykedő típus. Párkapcsolatban viszont ez nem nagyon játszik, úgyhogy ha arra irányult kérdésed, akkor jól kijönnek. Legalábbis pl egy okos nyilas nő egy kos palival biztos, csak hagyja néha a nyilast is szóhoz jutni az a kos.

2012. dec. 6. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!