Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek a férfi bika és a...

Szerintetek a férfi bika és a nő nyilas összeillenek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha valaki számára ez is meghatározó tényező egy párkapcsolat esetén, akkor az a személy komolytalan.
2012. máj. 13. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

a neten ezt írja

Egyikük túlzottan kívánja a változatosságot és a szabadságot, a másiknak túlságosan is szüksége van a stabilitásra, és birtoklásra. A szerelem feltehetőleg nem tart örökké, de nem múlik el nyomtalanul. Szakmai téren jól egyeznek. Minden addig jó köztük, amíg a szerelem ki nem alakul, mert a szabadon száguldó Nyilas-Kentaurt nem lehet kipányvázni. A jó szexuális kapcsolat feltehetőleg nem vezet majd házassághoz, mert egyikük sem tud kibújni a bőréből. A Bika kiszámolja a zsebpénzt, a Nyilas pedig nem képes egyetlen partnernek szentelni az életet.

de itt egy másik oldal itt is megnézheted

[link]

2012. máj. 13. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Mint nyilas nő semmire sem vágyok jobban, mint stabilitásra, és hogy egyetlenemmel birtokoljuk egymást. Változatosság? Miben? Partnerben soha! Szabadság? Hogyan? Egymástól ne vegyünk ki szabadságot!

Ez a kentaur duma úgy nevetséges, ahogy van!

A nyilas igenis egyetlen partnernek szeretné szentelni az életét, vagy pedig én nem vagyok nyilas. Szóval nagy ferdítések vannak az általános leírásokban!

Aki bikát ismertem, jól kijöttem velük, mert ők megszokták érteni az érzéseimet, nem olyan érzéketlenek mint mondjuk egy ikrek vagy oroszlán.

2012. máj. 13. 21:03
 4/7 anonim válasza:
93%

Nagyon :)

egy nyilas nő

2012. máj. 13. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én nyilas nő vagyok és egy bika jegyű a kiszemeltem,akivel szeretnék összejönni.Igazából megfogott a kedvessége,meg a csodaszép barna,olajos bőre(ez a horoszkópban is le van írva a bika jellemzéseként(-az olajos bőr-) Az ágyban van mit tanulnia még mert kb. 10 lánnyal volt együtt életében,mert bátortalan-ez is tetszik benne. Én kezdeményeztem.Viszont mint ember elég sok hibája van,kapzsi,meg másokon élősködik.ez pedig személyfüggő.
2012. nov. 24. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Viszont élvezem vele a szexet. Én idáig csak azzal barátkoztam aki illett hozzám horoszkóp szerint,de most már próbálok máshogy állni a dolgokhzo.Nem annyira fanatikusan.A bika elvileg nem illik hozzám,de én nyilasként érzelmes is vagyok.Meg a holdhoroszkópomat is tudom már. Az sem mindegy.
2012. nov. 24. 08:38
 7/7 anonim válasza:
Az elején mindenképp tökéletes, de aztán már semmi sem. MINDEN szó szerint valósággá vált, amiket a neten írnak erről a kapcsolatról. Ráadásul nekünk még bejátszott a tigris-tigris is...
2013. nov. 25. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!