Skorpió Nyilas összeillenek vagy levesbe?
Itt elolvashatod, hogy ki illik hozzád:
nekem nem Papírforma kell meg általánosság, köszönöm
nekem TAPASZTALATOK kellenek a mindennapokból!
elég húzós. mindkettő nagyszájú, érdekérvényesítő.
de esete válogatja.
általában azok illenek össze, akik egy csoportból valók. levegő, tűz, víz, föld.
az én párom ikrek, én mérleg. levegős jegyek, nagyon jól elvagyunk.
anyum meg ura halak és skorpió, ők már 10 éve élnek boldogan.
papi meg mami rák és mérleg voltak, 50 szép évet éltek együtt, szinte egyszerre haltak meg :) :(
semmire sincs recept. ja, de a levesre :D
Bocsi', de van tapasztalatom is! LEVESBE!!!
Skorpió vagyok, volt barátom nyilas. Mindkét csillagjegy elég erős. A nyilasra valóban jellemzőek az alábbiak:
A Nyilas árnyoldala az Ikrekéhez hasonlóan képmutató. Remek hazudozó, aki sok mindent megígér, majd egyszerűen megfeledkezik róla, miközben újabb élményeket hajszol. Az őszintétlenség az élete minden terét áthatja. Dicsekszik és lázad, azt akarja, hogy észrevegyék - és szeressék. Ha kényszerítik valamire, veleszületett tapintatlansága éles rosszindulatba csaphat át.
Ismered magad, te döntöd el, hogy egy ilyen emberrel mennyire tudnál harmóniában élni, mert ugye a skorpió sem kutya?!
egy skorpió
Bocsi, hogy beleszólok 11:58-as az írásodba, de én nyilas vagyok (az utánad lévő válaszoló) és a nyilasokra pont hogy nem az őszintétlenség jellemző, hanem hogy néha bántón és nyersen kimondjuk az őszinte véleményünket. Ez rám is igaz, meg a barátomra is és több nyilas ismerősömre is.
20/L
szia!
ég és föld!! nekem 2 nyilasom volt,tényleg tűz és víz! én skorpióként vágytam-volna-a kizárólagosságra,az összebújásra,kettesben levésre, de a nyilas folyton menne,imádja a társaságot,a pénzhajhászást,önző, a szex meg.. háát... a lényeg h neki jó legyen és ez minden téren igaz. téged bezárna,mit egy othelló,de ő simán háremet tart.szívbajt kap a házasság és a gyerek szó hallatán.
az 1.nyilasom most 33évesen szánta el magát a nősülésre,amikor már a gyerek is meglett. a csaj is vele egykorú nem volt hajlandó tovább várni.
a másik épp kubában "tengődik" igaz csajjal,de az is nyilas,és se házasságot se gyereket nem akarnak,pedig a csaj 33,ő 34éves. azt mondták majd akkor ha bejárták a világot.
szóval ha érzelmes vagy,biztonságra,hűségre,netán már családra vágysz-és csodás,szenvedélyes,érzelmes szexre-keress inkább egy rákot. a férjem az és tényleg ő az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!