Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió Nyilas összeillenek...

Skorpió Nyilas összeillenek vagy levesbe?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok..
2010. szept. 16. 11:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim a legjobb példa arra, hogy mennyire baromság horoszkóp alapján párt választani. Amikor egy asztrológus megnézte a horoskópjukat, azt mondta, hogy ebből nem lehett volna kapcsolat, tűz és víz, két ellentétes jegy. Végülis 26 éves boldog kapőcsolat lett volna, pedig elvileg egy hónap után meg kell volna gyilkolniuk egymást.

Szerintem te menj a levesbe, ha nem szerelem, hanem csak a horoszkóp szerint választasz. Írhatnak neked 100 jó tapasztalatot, ha neked azzal az egy emberrel nem sikerül összecsiszolódni és írhatják azt is, hogy ilyen-olyan ellentétes jegy, ha szereted, akkor úgyis mindegy, nem?

2010. szept. 16. 13:42
 12/17 A kérdező kommentje:
dehogy! nem ez alapján döntöttem el hogy járni akarok vele vagy sem. már nagyon jól indul, inkább a kilátások miatt kérdezem, hogy hosszútávon mire számíthatunk a csillagjegy alapján. az elején mindig olyan szép minden..
2010. szept. 16. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Na ez az,nehogy már a horoszkóp mutassa meg azt hogy ki az akit érdemes szeretni!

Talán a jellemleírásokban találhatunk némi igazságot,de a kapcsolatokat nem irányítja semmiféle csillagkép!

Nyilas férfi vagyok, és szerettem nyilas,oroszlán,bika csillagjegyű nőket és ők is engem!Az oroszlán leánnyal a horoszkóp szerint összepasszoltunk,mégsem ment!

A vízöntő meg szóba sem jöhetne számomra az asztrológia szerint,mégsem tudok megszökni előle 14 éve,nem hagyja!Szeretem,mert szeret!

Ezt most csak egy hatalmas hullócsillag tudná megváltoztatni!:D

2010. szept. 16. 14:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Skorpió lány vagyok. Imádom a Nyilas pasikat :). Intellektuálisak jókat lehet velük beszélgetni, röhögni stb... Tényleg nagyon szeretek velük lenni. Volt több Nyilas barátom is, és nagyon jól kijöttünk. Az igaz hogy ők olyan mindig mennének típus, de ha ezt valaki jól tolerálja a Nyilas pedig nem másik nőhöz megy akkor működhet. Emlékszem volt olyan hogy mire felébredtem addigra a pasim már a 3 helyen volt. Sosem értettem hogy miért nem értékelik a "reggel ágyban maradni és pihengetni még egy kicsit" feelinget. Tényleg mindannyian azonnal kipattantak, de szerintem ez volt a legnagyobb ellentét közöttünk :). Jófejek a Nyilasok, bírom őket.
2010. szept. 16. 20:16
 15/17 Firesnake válasza:

A szüleim a két jegy szülöttei.. 35 éve élnek békésen együtt. Csak megmosolyogja a család, hogy apu nem tud nyugton ülni, ha elküldjük a sarki boltba kenyérért, az minimun egy óráig tart. Anyu a család összetartója, motorja, lelke, amikor néha kijön belőle a skorpió, azt senki sem veszi zokon.

Kellő mennyiségű tolerancia szorult mindkettejükbe, így lehetséges a harmonikus

2010. szept. 21. 15:53
 16/17 Firesnake válasza:
kapcsolat.
2010. szept. 21. 15:54
 17/17 anonim válasza:
51%

nekem volt skorpió barátnőm 4évig de nagyon nem volt jó!!!

nyilas férfi inkább oroszlán nő!!!!!

2010. szept. 21. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!