Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Skorpió és nyilas összeillenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skorpió és nyilas összeillenek?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi... Skorpió én vagyok (F), ő pedig nyilas (L)
2010. jún. 21. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert a nyilas eltapossa a skorpiót, az meg megcsípi. Nemjónecsináld!!!!!!!!!
2010. jún. 21. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálam fordítva volt, én vagyok skorpió és a párom volt nyilas. Működni működik a dolog minden a kölcsönös megegyezésen és a bizalmon múlik. A skorpió jegy szülötte féltékeny és szereti ha a párja sok időt tölt vele,viszont a nyilas jegy szülötte szabad ember,úgyértem szereti ha teret biztosítanak neki,hosszabb távon nem bírja a sok szabályt. Ettől függetlenül persze működhet a dolog csak nagyon sok türelem és megértés kell mindkét fél részéről!
2010. jún. 21. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
A nyilasokkal vigyázni kell
2010. jún. 21. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
hát nem lesz*rom, ki milyen csillagjegyű? ha ez alapján választas magadnak párt, akkor így jártál.
2010. jún. 21. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
olyan fontos a csillagjegy ?
2010. jún. 21. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem szabad erre hivatkozni.Az Anyukám horoszkópja szűz,az Apukámé oroszlán és 30 éve élnek együtt boldogan,pedig elvileg Ők nem illenek össze.Én mérleg vagyok,a párom oroszlán,és 8 éve vagyunk együtt.Elvileg mi sem illünk össze.Ha ebbe jobban bele akarsz menni,meg kell nézni az aszcendenst is,mert az sokat változtathat a dolgokon.
2010. jún. 21. 13:19
 7/9 beetlejuice ***** válasza:
Jaja, elvileg az aszcendens még meghatározóbb, rám is inkább az illik.
2010. jún. 21. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nyilas vagyok, volt már skorpió pasim, de ahhoz képest h a szex nagyon jó volt vele, megbízhatatlan volt és hiába szerettem nem tudtam megízni benne mert féltem h mindig megcsal...a végén igazam is lett :S
2010. jún. 21. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
én nyilas lány vagyok a pasim skorpió, hát...nem egy könnyű kapcsolat, viharos, izgalmas ember, de mindig alkalmazkodnom kell a hangulatingadozásaihoz, kb. minden nőt megnéz, és iszonyatosan féltékeny tud lenni mindenkimre, család, barátok, barátnők (!). sokat nevetünk, a szex elképesztő, ha veszekedünk akkor én egy idő után belefáradok és kinevetem, de van hogy összetörök tárgyakat annyira felidegesít. ja és úgy ismerkedtünk meg, hogy 4 évig "kinézett" magának, amiről én azt hittem hogy csak egy vicc, aztán addig járt a nyakamra, amíg azt nem mondtam hogy jó járjunk. eszméletlen jól csókol, bármijével képes felizgatni. sajnos nem lehetek mellette szabad, mindig velem akar lenni és olyan mint egy duzzogó gyerek. adj szabadságot ennek a csajnak ez a titok és ne féltékenykedj nyíltan!
2010. jún. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!