Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan jössz ki az Ikrek...

Hogyan jössz ki az Ikrek jegyűekkel?

Figyelt kérdés
Vélemény lehet negatív is:)Sőt
2012. nov. 29. 18:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
" úgy hazudnak mintha könyvből olvasnák az valami fenomenális. A kétszínűség és a hazugság az nagyon bosszantó tulajdonságuk." Ez igaz ... de inkább az érzéketlenségükből fakad ez is ... viszont a legkommunikativab jegy mind közül de kissé felszines.. havernak a legjobb pasinak SOHA nem kkéne bár az aszcendens nagyon sokat javithat rajta..
2012. dec. 11. 18:21
 22/30 anonim ***** válasza:
Érzéketlensége, érzelemmentessége miatt az ikrek pasi nekem sem való. Barátnak tökéletes.
2012. dec. 12. 18:47
 23/30 Mcgalagony17 ***** válasza:
100%
Mindkét szülőm Ikrek, és iszonyú fárasztóak együtt. Előnyük, hogy szülőként megadják a szabadságot, viszont ennek fejében minden lépésemet kritizálják, és eljön a Világvége, ha nem nekik adok igazat:) Márpedig Kos vagyok, és elég nehezen meggyőzhető:D Elég praktikus tanácsokat tudnak adni, és félelmetesen jól átlátják mások szándékait, viszont a velük való kommunikációban az a rossz, hogy 20 lépéssel a többi "földi halandó" előtt járnak gondolatban. Az érzelmi szituációkat nem igazán tudják a maguk minőségében kezelni, mert ott is értelmet keresnek, ahol nincs. Iszonyú anyagiasak. De a legnagyobb hibájuk szerintem, hogy nem tudnak bocsánatot kérni. A humorérzékük viszont nagyon jó:)
2013. febr. 4. 16:28
 24/30 anonim ***** válasza:

Ismerek egy 20 éves Iker lányt.

Szerintem nagyon naív és befolyásolható, olyakor butácska.

Sokáig jóban voltunk, minden gondolatunkat megosztottuk egymással, igazi öri-bari kapcsolat alakult ki köztünk. Aztán jött valaki, aki telebeszélte a fejét, a csajszi meg csak őt követte, rólam totál elfeledkezett. Addig jó voltam neki, amíg elintéztem ezt-azt, mert ő képtelen volt rá. Eltávolodtunk egymástól, titkolózik, szépíti a dolgokat, szóval ennek a barátságnak itt vége.

De tudod mit, nem is bánom. Szerintem kétszínű, arra hajlik amerről több előnye származik. Mindenki szemében ő akar a legjobb, legmenőbb lenni. Szerelmi téren tehetetlen, tetszik neki valaki, hajt rá, megy utána, de másokkal is flörtölget nyilvánosan, ha ezt a szemébe mondod, na akkor agresszívan rádförmed, hogy nem igaz...

Szóval nekem eddig ez a tapasztalatom.

2013. okt. 27. 13:42
 25/30 szandyphotographer válasza:
Ikrek jegyű vagyok mindig is volt bennem is egy olyan , hogy én kiakarok törni az átlagos emberi életből és valamit hagyni magam után aláírom , hogy egy nagyon érdekes jegy szinte az egyik legérdekesebb ikrek nő vagyok de annyit tudok nem könnyű az ikrekkel pl:.skorpiókkal mindig vitázom de jó nem ? anyukám is skorpió nem lehet azt mondani , hogy van egymáshoz egy jó szavunk de sokat röhögünk egymással.
2013. okt. 27. 14:06
 26/30 ez-meg-az ***** válasza:
én személy szerint nagyon jol kijövök velük:D eddigi legjobb barátnőm is ikrek volt, bár ő az a csendesebb fajta:) egy másik barátnőm is ikrek, na ő viszont be nem fogja a száját sose:d
2013. okt. 27. 18:55
 27/30 A kérdező kommentje:
Én a bakokkal nem jövök ki egyáltalán
2013. okt. 28. 16:26
 28/30 anonim válasza:
Nekem van egy Iker jegyű osztálytársam. Egész jól kijövök vele, csak néha olyan közömbös arcot tud vágni, mikor beszélgetek vele, hogy nem tudom eldönteni, hogy most flegma vagy csak máshol jár fejben. :)
2015. jan. 1. 19:57
 29/30 anonim válasza:
azt hogy erted hogy közömbös arc?
2015. jan. 1. 21:57
 30/30 anonim válasza:
jóóóól
2015. jan. 1. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!