Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan jössz ki az Ikrek...

Hogyan jössz ki az Ikrek jegyűekkel?

Figyelt kérdés
Vélemény lehet negatív is:)Sőt
2012. nov. 29. 18:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nekem a sógorom ikrek jegyű. Nővérem és köztem elég nagy a korkülönbség így sógoromat már úgy 3 éves korom óta ismerem, és nagyon jól kijövök vele. Jól el tudunk poénkodni, sok mindenről tudunk beszélni. Ő az egyetlen ikrek jegyű ismerősöm de nagyon jól kijövök vele.
2012. dec. 2. 15:00
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

én ikrek làny vagyok..ès egész fiatal korom òta az egyediségre törekszem,és él bennem a vàgy hogy olyan alkossak,létrehozzak ami megmozgatja az embereket,és fent marad az utòkornak..de ez lehet àbrànd csak:)

amùgy nàlam a kettösség nagyon dominàl

és könnyed valòban légies,bohòkàs természetem van..de érzelmes vagyok..de indulatos is..minden érzelmet erősen èlek meg..ami olykor probléma ..sokszor elemzem önmagam..a művészetekért élek halok:) rendkivűl mozgékony vagyok ..de az érzelmi viharok nagyon letudnak hùzni

ès nem jàr egyfolytàban a szàm:) valòban rengeteg informàciòt gyűjtök be az agyacskàmba és ilyen téren felületes vagyok kissé..de egyszerre akarok mindent..ami ugye nem megy..filmek..könyvek..művészet terén is ..pszichològia.. én szeretem a meghökkentő,borùs szokatlan alkotâsokat...de fejlett a szépérzékem is

..huh nem folytatom:) még annyit hogy az ikrek szerintem nyüzsgős kis jegy..és érdekesek..testalakjuk is törékeny..ès szeretek öltözködni lila türkiz ròzsaszin..kiegészitők hada:)

mentàlis betegségekre is hajlamos az ikrek jegy szerintem mert tényleg gyenge az idegrendszerük..legalâbbis nekem.

Amùgy én nem vagyok annyira hazudozôs...de a vâltozatossàg lételem:)

amùgy bakokkal nem jövök ki...mert idegesiti őket az izgàga ..pörgős énem! :) 25 l

2012. dec. 2. 18:29
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én jól kijövök velük. Azért, mert mindig tudunk miről beszélni, jófejek, viccesek, okosak és sajnos sértődékenyek, de ennek ellenére én szeretem őket. Legjobb barátnőm is ikrek, és a barátom is az!:) Én nyilas vagyok!:)
2012. dec. 4. 16:12
 14/30 anonim ***** válasza:

Mint munkatársaimmal kijövök, (van több iker is).De mivel én csendes ,érzékeny rák vagyok, néha idegesít a nagyszájúságuk, harsányságuk.

Viszont egy bizonyos illető aki iker jegyű, bosszúálló, hazug és gonosz,jó tulajdonságairól nem tudok,csak ezt a rossz oldalát ismerem.

2012. dec. 4. 17:40
 15/30 Pali1977 ***** válasza:
Az ikrekre jellemző a változékonyság, a többféle érdeklődés, amit szeretnek akár egyszerre is csinálni, de nem ritkán nem fejezik be amit elkezdtek. És hogy valami jót is mondjak már magamról, jó a humoruk :D
2012. dec. 5. 11:19
 16/30 anonim ***** válasza:
45%

Barátként van sok közös téma, arra jó az ikrek, meg menni ide-oda.

Csak nem tanácsos nagyon megbízni benne, mert ha pl azt mondja reggel 8-kor találkozunk x helyen, akkor tuti elfelejti, és ha felhívod, még alszik, de egyáltalán nem zavartatja magát, hogy te meg vársz rá....

Párkapcsolat nekem nem működik vele.

Nyilas nő

2012. dec. 6. 21:40
 17/30 anonim ***** válasza:
Én nem felejtem el, csak irtóra késős vagyok!:):/
2012. dec. 6. 22:10
 18/30 anonim válasza:
40%
fúú hát én nagyon nem...van egy ikrek pár és egyik se volt első perctől szimpi vmiért..és azóta se változott a véleményem..borzasztó idegesítőek,trehányak,okoskodóak,kétszinűek..pfffff....nyilas vagyok
2012. dec. 8. 11:27
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom.. szerintem könnyen ki lehet velünk jönni. Habár ez attól is függ, hogy a jegy mely időszakán születtünk. Elején, közepén, végén. Na meg persze, nem minden a csillagjegy. Ez teljesen függ a neveléstől és a személyiségtől is.
2012. dec. 9. 15:02
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy szó: Sehogy.
2012. dec. 9. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!