Hogyan jössz ki az Ikrek jegyűekkel?
én ikrek làny vagyok..ès egész fiatal korom òta az egyediségre törekszem,és él bennem a vàgy hogy olyan alkossak,létrehozzak ami megmozgatja az embereket,és fent marad az utòkornak..de ez lehet àbrànd csak:)
amùgy nàlam a kettösség nagyon dominàl
és könnyed valòban légies,bohòkàs természetem van..de érzelmes vagyok..de indulatos is..minden érzelmet erősen èlek meg..ami olykor probléma ..sokszor elemzem önmagam..a művészetekért élek halok:) rendkivűl mozgékony vagyok ..de az érzelmi viharok nagyon letudnak hùzni
ès nem jàr egyfolytàban a szàm:) valòban rengeteg informàciòt gyűjtök be az agyacskàmba és ilyen téren felületes vagyok kissé..de egyszerre akarok mindent..ami ugye nem megy..filmek..könyvek..művészet terén is ..pszichològia.. én szeretem a meghökkentő,borùs szokatlan alkotâsokat...de fejlett a szépérzékem is
..huh nem folytatom:) még annyit hogy az ikrek szerintem nyüzsgős kis jegy..és érdekesek..testalakjuk is törékeny..ès szeretek öltözködni lila türkiz ròzsaszin..kiegészitők hada:)
mentàlis betegségekre is hajlamos az ikrek jegy szerintem mert tényleg gyenge az idegrendszerük..legalâbbis nekem.
Amùgy én nem vagyok annyira hazudozôs...de a vâltozatossàg lételem:)
amùgy bakokkal nem jövök ki...mert idegesiti őket az izgàga ..pörgős énem! :) 25 l
Mint munkatársaimmal kijövök, (van több iker is).De mivel én csendes ,érzékeny rák vagyok, néha idegesít a nagyszájúságuk, harsányságuk.
Viszont egy bizonyos illető aki iker jegyű, bosszúálló, hazug és gonosz,jó tulajdonságairól nem tudok,csak ezt a rossz oldalát ismerem.
Barátként van sok közös téma, arra jó az ikrek, meg menni ide-oda.
Csak nem tanácsos nagyon megbízni benne, mert ha pl azt mondja reggel 8-kor találkozunk x helyen, akkor tuti elfelejti, és ha felhívod, még alszik, de egyáltalán nem zavartatja magát, hogy te meg vársz rá....
Párkapcsolat nekem nem működik vele.
Nyilas nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!