Horoszkóphívők! Mivel magyarázzátok, hogy Iker vagyok de szinte az összes csillagjegy igaz rám?
Mert a csillagjegy mellett fontos az ascendens, a kínai horoszkóp és a baláni tézis is.
Zoli
mert 12 vagy hány égitesthez társítanak jegyeket, amiket az újságokban írnak az csak az, ahol a nap éppen állt mikor születtél.
de hogy emellett a többi bolygó hol állt azt bonyolultabb megállapítani.
szóval, ezért igaz rád egy csomó minden, ahogy másokra is.
amiket irogatnak egy jegy jellemzésében azok csak azok a tulajdonságok, amik a legvalószínűbben előjönnek ha az a napjegyed.
ha mindegyik bolygó máshol áll, akkor nem meglepő hogy mindenhonnan találsz rád illő dolgokat
nálam pl. 6 bolygó áll ugyanabban a jegyben, valami 3-4 egy másikban, így tökjól látszik mennyire jellemző rám annak a 2 jegynek a tulajdonsága, viszont a többié nem igazán.
de ez így biztosan nem igaz hogy az összes csillagjegyben minden igaz rád, mivel ellentétes tuljadonságok vannak egy csomónál.
pl. egy oroszlán beképzelt, nagyhangó míg egy halak mimóza, visszahúzódó.
most akkor egyszerre vagy a 2?
érted... MINDEN nem lehet rád jellemző
Hát most megnéztem egy ilyen hülye horoszkópos oldalt, és ott azt írja, h az ikrek ilyen kettős személyiség, bármilyen szerepet meg tud játsszani.[...]
Tehát gondolom ezért, mert többen van, és így a többi cucc is fellelhető benne.
Én meg pl. Nyilas vagyok, és elolvastam a többit is, és rám a nyilas mellett még a skorpió meg a mérleg illik, a többi nem. Hát, nem vágom miért. Úgy látszik én ilyen tipikus őszi-késő őszi gyermek vagyok:D. De képzett asztrológus biztos nem, nekik erre is biztos lenne valami magyarázatuk, hogy a napocska meg a holdacska éppen hagymáskrumplit ment sütni mici néni bárjában...stb 8)
#6-os:
Nem az "ikrek", hanem az ikrekek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!