Mi a véleményetek a mérleg csillagjegyű lányokról és fiúkról? (bárki válaszolhat! )
Sokan azt mondják hogy ez a csillagjegy nem olyan különleges mit mondjuk egy oroszlán!!!
És hogy sok pozitív élményük nem volt velük.
Télleg semmi jó nincs ebbe a csillagjegyben???
Az, hogy akkor születtek, amikor a mérleg csillagjegyűek.
Bármilyenek lehetnek.
Hát nem tudom, hogy egy oroszlán miért különleges, hacsak nem azért, mert beképzelt, közben egy nagy nulla, tisztelet néhány kivételnek.
A mérleg emberek viszont teljesen korrektek, jól kijövősek, reálisan értékelik magukat és nem beképzeltek, tehát kellemes társaság.
30n(nyilas)
a pasik kis cukik. jó velük szexelni de neked kell rájuk mászni meeert lusták :D
ami irritáló, hogy képtelenek dönteni.
én egyetlen egy dologgal vagyok így, ha csokit kell vennem a boltban mert meg akarom venni az összeset de nem lehet és órákat tudnék a csokisor előtt állni:D
na ők minden másban ilyenek.
meg én elintézek egy nap alatt 5 dolgot, ők 5 nap alatt egyet mert annyit mérlegelnek :D
a csajoknak fél évig tart elkészülni mire kijutnak a fürdőszobából.
ja és mindenhonnan, örökké késnek. én még nem láttam pontosan érkező mérleget :D
de ennek ellenére bírom őket
1 skorpió
Jaj előző, mert minden mérleg ugyan olyan...
Nem tudom ti hol éltek, de hogy nem a valóságban az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!