Mi a véleményetek az ikrek jegyében született nőkröl?
Az, hogy az okkult tanítványság szintjén az asztráltest, mint tudatos átlépési zóna szerepel, mert csak egy letisztult, átvilágított asztráltest válhat a mentális Én uralom-átvételének eszközévé.
Emellett pedig, hogy a mágia veszélye, hogy a mélytudatból feltörő démonok aggasztó cselekedetekké kulminálnak, melyek a vágy-szinteken beindítva rezgésüket, karmikusan visszahatnak a tudatlan áldozatra.
Üdv,
Veccő Veronika, UFOkopogtató és loúsuttogó.
Vigyázniuk kell mert nagyon könnyen mérgesek lesznek, de nem mindegyik. Szerelmi életük könnyű de ez csak a közülük szépekre jellemző. Vannak köztük okosak és hülyék is. Lehet, hogy bátrak de az is lehet hogy nem.
Én már csak tudom hiszen reptoid kutató vagyok, bennem bízhatsz.
Nagyon vigyázni kell az ikrekkel,mert a nevük azért ikrek,mert reptoid ikrák.
Csillamkukináci vadász asszonyság
Hű, én nem bírom őket, olyan jópofizósok, és álszentek. Látszatra jóban vannak mindenkivel, de valójában nincs egy barátjuk sem. Idegesek, érzéketlenek, szeretnek játszadozni a férfiakkal. Szerencsére velem nem tudnak mit kezdeni, rólam lepereg ez a felszínesség.
Egy Skorpió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!