Skorpió nőt, hogy lehet meghódítani?
Jó, lehet, h butaság a horoszkóp. De ő, a lány, tuti hisz benne, vagy legalábbis van köze hozzá, mert tisztára illik rá a leírás, amit a skorpió nőkről írnak. Tehát mégha nem az lenne a csillagjegye, akkor is így tettem volna fel a kérdést.
Amúgy énrám is illik a saját csillagjegyem jellemzése, úgyhogy csak van benne valami.
De hogyan tudnám meghódítani. Biztos van valakinek, valami remek ötlete.
A válaszokat köszönöm!
szintén skornió nö vagyok és én pl azt utálom nagyon egy kapcsolat elején ha egy pasi romantikus,nyálas vagy virágot/csokit hoz a legtöb skorpió szintén ilyen.Meghoditáskor kegyél vele enyhén flegma,vadd nagyon lazán,de figyelj rá oda..semiképen ne várd el töle hogy megnyiljon elöted mert ha elvárod vagy fagatod akár mien szinten akor ezt fujhatod..legalábis ha a lányra tényleg igazak a skorpiós vonások.ha a kapcsolat elkezdödöt figyelj rá hogy a lány ne unatkozon és néhány honap után legyenek viták mert különban akármit teszel unatkozni fog..e mond neki tul korán hogy szereted vádr ki amig ö is biztosan igy fog érezni mert ezt náluk nagyon nehéz elérni.mindi vigyél ujat a kapcsolatba.és ha a lányal beszélsz mondjuk fbn és sokáig nem ir visza semiképen ne szolj érte vagy sértödj meg érte mert eböl 2 dolog következhet: 1:a lány megilyed atol hogy miért kel neki fojamatosan beszélni és ismét távolságtarto lesz
2.hatalmas tulspanolt veszekedést kreál elöle amiböl csak te jöhetsz ki roszul.
a hoditásra viszatérva mond neki sokat hogy szép a mosoja,szeme stb de csak fonoman ne vidd tulzásba, már az elején legyél vele nagyon határozot.
szerintem minden müködi fog a lányal ha ezeket ugymond "betartod" nagyon sok sikert kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!