Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió nőt, hogy lehet...

Skorpió nőt, hogy lehet meghódítani?

Figyelt kérdés

Jó, lehet, h butaság a horoszkóp. De ő, a lány, tuti hisz benne, vagy legalábbis van köze hozzá, mert tisztára illik rá a leírás, amit a skorpió nőkről írnak. Tehát mégha nem az lenne a csillagjegye, akkor is így tettem volna fel a kérdést.

Amúgy énrám is illik a saját csillagjegyem jellemzése, úgyhogy csak van benne valami.

De hogyan tudnám meghódítani. Biztos van valakinek, valami remek ötlete.

A válaszokat köszönöm!

2012. nov. 1. 09:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
én skorpió nő vagyok.:)Elég romantikus alkat vagyok ..szeretem ha az illető kimutatja az érzéseit,fontos a testi kontaktus,az érintések...a virágok randira jó 5let de egy kis csoki mindig nyerő plusszba :) hát..egyenlőre ennyi jutott eszembe :)
2012. nov. 1. 10:03
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én is skorpió nö vagyok.

Engem viraggal ,csokival semmiképp!

halálom ha meg akarnak vesztegetni!

Engem csak úgy lehet meghóditani ha valaki nem érdeklödik felölem,(magyarul lesz.r)

Mivel bárhol kapcsolatba kerülök egy pasival mindig összeakarnak velem jönni,és ha valaki nem akar(vagy legalábbis ezt mutatja)akkor szoktam felfigyelni,hogy jéé itt van valaki akiért küzdeni is kell,és nem jön mint egy pincsi kutya.

remélem érthetö!

mondjuk az se mindegy ki mikor született,és oktoberi vagyok,a novemberiek kicsit nyugodtabbak.

2012. nov. 1. 10:16
 3/13 anonim ***** válasza:
19%

Van benne igazság? Milyen leírás? Hogy van két lábad, két füled, egy orrod? A horoszkópban direkt általánosságokat írnak, hogy kb mindenkire igaz legyen és a buták elhiggyék?

Te buta vagy?

Próbáld kideríteni, hogy ez a lány mit szeret, hogy érhetsz el nála sikereket, de ha a csillagjegyére támaszkodsz, nem biztos hogy megtudod szerezni, de ha meg is biztos nem tudod megtartani, ha a horoszkóp szerint mész.

2012. nov. 1. 10:22
 4/13 A kérdező kommentje:

#2 Tényleg ilyen a lány!

Rám is felfigyelt anno, és nagyon úgy tűnt h bejövök neki, aztán amikor vele akartam lenni, tök távolságtartó lett. Aztán amikor leszartam, újra ő kezdett érdeklődni. Én igazából azért tettem fel a kérdést, mert a skorpió nők ilyen típusúak, h nagyon nehéz meghódítani.

Én most csak egyszerűen kedves vagyok vele, de driekt úgy teszek , mintha nem akarnék többet. Kicsit én is elérhetetlen vagyok neki, és ő is nekem. Ezzel a "stratégiával" már egy jó ideje fenntartom a figyelmét. Na jó, de ez nem állapot, ennél azért többre volna szükség.

2012. nov. 1. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:

én is skorpió vagyok, októberi és hát virággal, csokival semmiképp nem lehet "lekenyerezni".

főleg ha meghívnak egy italra, na szabályosan úgy érzem mintha tárgynak tekintenének akit kilóra megvehetnek.

engem pl. azzal meg lehet hódítani, ha alapból tetszik a pasi és nyíltan kimondja hogy szexet akar.

és ha jó a szex én vagyok az aki majd többet szeretne, de egy ideig húzza az agyam hogy hát még nem meg stb.

izgat ha úgy érzem, én hódíthatom meg a pasit, ha nekem kell felhívni magamra a figyelmet, felizgatni és látszólag ő tök hűvös, vagy húzódozik :D

ajándékként egyedül valami isteni jó kaját tudok elképzelni, pl. egy ebédet, vagy ha meghív egy olyen helyre ami meglep hogy ilyen valakinek eszébe jusson (pl. cseppkőbarlang, terrárium, planetárium, stb.

imádom ha folyton újat tudnak mondani vagy mutatni nekem

2012. nov. 1. 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
Ha nem érdeklődik érdekel, ha érdeklődik nem érdekel? Hát ti tiszta hülyék vagytok, az olyan nő maradjon is egyedül sztem.
2012. nov. 1. 19:42
 7/13 anonim ***** válasza:
34%

Engem csak úgy lehet meghóditani ha valaki nem érdeklödik felölem,(magyarul lesz.r)

ugyanez vagyok!

2012. nov. 1. 23:46
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Hát hadd adjak egy tippet neked kedves Kérdező: aki komolyan veszi ezt az egész marhaságot azzal ne is kezdjél semmit se! Kivétel ha a lány tényleg olyan szép, vagy nagyon-nagyon-nagyon szereted mert ha nem: akkor semmiféle képen ne csináld.
2012. nov. 2. 21:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Skorpió nő vagyok és ugyan ez a véleményem: #2! Viszont szeretem ha valaki figyelmes és udvarias. A negédes, nyáladzós, bújós dolgokat ritkán igénylem! szeretem a kihívást, ezért ugyan úgy szeretek vadászni, ha bevethetem a praktikákat és elégedett lehetek azzal, hogy sikerült elcsábítanom a férfit. Viszont nem kezdeményezek.

Egy izgalmas randi, ahol érdekességek vannak, természet vagy állatok, mindenképpen megnyerő! :)

2012. nov. 4. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is skorpió vagyok. :D Virággal és csokival egyáltalán ne próbálkozz. Nyálas. Legyél heves, szenvedélyes, ha te bejössz neki, akkor ez a viselkedés is be fog. Nem titok, én durván tesi kontaktot igénylő ember vagyok. Engem pl. előzmények nélkül, este, korizás közben kapott le a srác aki tetszett. Azóta együtt vagyunk. :D
2013. jan. 26. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!