Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért olyan durván a skorpiók?

Miért olyan durván a skorpiók?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 02:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Te tiszta lökött vagy... De sajnállak is. Gondolom már nagyon eleged van a pasidból, csak nem akarsz vele szakítani, nehogy egyedül maradj.

Törődj bele, hogy nem mindenki ért veled egyet és, hogy nem írja azt, hogy "Ó, hogy dögölnének meg a skorpió jegyűek, mert ilyenek és olyanok stb."

Tényleg sajnálom, hogy durva veled a barátod, de az nem megoldás, hogy anonim névvel szidod a csillagjegyét és te meg itt hisztizel, amiért a válaszadók nem ugyanazt fújják, amit te. Ha tényleg tanácsot szeretnél kapni, akkor a párkapcsolatodra és ne az ezoterikus baromságokra alapozd őket. Szerintem.

2012. aug. 11. 18:59
 22/26 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott,hogy 1 nem hisztizek 2 úgy vagyok vele,hogy amilyen a mosdó,olyan a törőlköző 3 nem oktatást kértem,hanem egy idióta kérdést tettem fel,arra voltam kíváncsi,hogy hogyan reagálnak esetleg némelyik személy erre a kérdésre,mert épp az a feladatom...amúgy meg a párommal még nem is veszekedtünk ,pedig tényleg skorpió és én tényleg rák vagyok,ja és ahogy észre vettem nem csak én irok a skorpiókról... Ha ismernél 100% hogy nem ezt mondanád rólam :-) és ha ha meg kérhetlek , Te Engem Ne sérteges!!!! Remélem értjük egymást! A további szép napot!
2012. aug. 11. 19:15
 23/26 A kérdező kommentje:
Én 32 éves vagyok és remélem nem fiatalabb vagy tőlem! :)
2012. aug. 11. 19:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit tudok reagálni, hogy:

"Megszoksz vagy megszöksz." :) Ő vele jöttél össze, tudtad, hogy milyen jegyű már a megismerkedéskor is, innentől kezdve vagy el tudod tűrni a durva modorát vagy elhagyod. Ennyi.

De ajánlom a Hoxa.hu-t ahol rengetegen szidják a skorpiókat, csatlakozz hozzájuk! Talán még választ is kapsz a kérdésedre.

2012. aug. 11. 19:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Se füle, se farka annak, amit írsz, kérdező.

Egyszer a skorpiókra vagy kiakadva, utána írod, hogy te eddig csak tahókkal jártál, csillagjegytől függetlenül, most meg ez a mentegetőzés, hogy ti valójában nem is veszekedtek sose. Ha nem jött be a számításpd, akkor szakíts vele. Ha szereted, akkor ne. Egymásra mutogatással viszont nem mentek semmire, nem árt, ha tudod.

2012. aug. 14. 11:12
 26/26 anonim ***** válasza:

#25-ös!

A válaszadónak tök mindegy, hogy mit írsz, nem fogadja el, csak az ő szavát hajtogatja. Ő csak azt szeretné olvasni, hogy mi hogyan szidjuk a skorpió csillagjegyeket, hogy megnyugodjon, hogy nemcsak az ő "skorpiója" olyan durva.

Na, tessék a kérdezőnek leírni, hogy milyen rosszak azok a skorpiók. :D :S

2012. aug. 14. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!