Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért olyan durván a skorpiók?

Miért olyan durván a skorpiók?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 02:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%
Mert azok tudom nem.
2012. aug. 2. 03:19
 2/26 anonim ***** válasza:
71%
Igen is meg talán egyáltalán.
2012. aug. 2. 04:26
 3/26 anonim ***** válasza:
Minden állat durva, ha piszkálod.
2012. aug. 2. 10:21
 4/26 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Azért,mert a rákok lágyan!

2012. aug. 2. 12:28
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

durván mit? durván szeretjük a szexet, durván beszólunk ha piszkálnak vagy durván tálaljuk az igazságot?

talán mert az emberek olyanok hogy ha meglátnak egy skorpiót aki nem is mondott vagy csinált még semmit, már rögtön eldöntik hogy vagy bírják, vagy utálják. nincs köztes állapot és mivel ezt kapják, ők is ezt adják.

szerintem ilyen egyszerű

1 skorpió

2012. aug. 2. 14:48
 6/26 A kérdező kommentje:
De ha rendes vagyok hozzá,akkor miért válaszol olyan durván.Még eddig soha nem veszekedtünk...akkor miért olyan durva velem?Azt viszont látom,hogy szeret és féltékeny rám,talán azért?Eddig minden skorpió jeggyel ki jöttem a párommal is,csak tegnap a telefonba durva volt,de miért is?
2012. aug. 2. 17:39
 7/26 anonim ***** válasza:
Így már érthető.. Felejtsd el, hogy azért durva, mert "skorpió", valamit te rontottál el vagy csak nincs jó napja.
2012. aug. 3. 18:10
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem a skorpióság számlájára kell ezt írni. Lehet, hogy szimplán nem volt jó passzban. Ez pedig bármilyen hihetetlen, a maradék 11 cs.j.-gyel is megesik. Másrészt, ha csak ezzel az egy skorpióval volt ilyen élményed, ráadásul azzal is csak egyszer, akkor hülyeség a kérdés, már bocsi.
2012. aug. 3. 20:59
 9/26 anonim válasza:
nem kell feltétlenül azt okolni h skorpió.egyébként ne vedd a szívedre én is skorpió vagyok néha észreveszem h nem így kellett volna vmit mondani aztán megbánom..
2012. aug. 4. 23:11
 10/26 anonim ***** válasza:

Ez akármelyik jeggyel megeshet. Neked még nem volt rossz napod? Nem bántottál meg valakit, amit utólag megbántál? Tedd a szívedre a kezet és válaszolj magadnak őszintén. Még a legjobb kapcsolatokban is előfordul, hogy az egyik megbántja a másikat a durva modorával. Ne haragudj, de nagy butaság bemagyarázni az aktuális bunkóságát azzal, hogy ő skorpió jegyű.

Tényleg, hagyjuk már békén ezeket a skorpiókat, mert itt mindenki negatívan ír róla itt a GyK-n, pedig néha a többi csillagjegyet is ki lehetne elemezni, hogy milyen rosszak, stb. Azért, mert egy ilyen emberrel volt rossz a tapasztalata, attól még nem olyan az összes. Bocsi, de ezt le kellett írnom még ide.

2012. aug. 7. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!