Miért olyan durván a skorpiók?
10-es válaszoló vagyok. Nem, nem vagyok skorpió jegyű, de ismerem őket, tudom milyenek. Vannak szeszélyei az biztos, de szerintem ugyanúgy vannak rossz tulajdonságok mondjuk az ikrek, bak, mérleg, kos stb. csillagjegyekben.
Én rák jegyű vagyok egyébként és tisztába vagyok a rossz tulajdonságaimmal, de ezzel együtt elfogadom magam. Ha a pároddal nem vagy jóban, akkor ne a csillagjegyét okold érte. Mert ismerek olyan tapló, idióta embert is, aki NEM skorpió jegyű. Úgyhogy az általánosításokról ennyit!
Nem szerencsétlen vagy, hanem a személyiséged olyan, hogy eltűröd, és ezért vonzod be ezeket. Ugyanis akik jellemzően bunkók, azok megérzik, hogy szolgalelkű vagy, és veled lehet bunkózni, és direkt téged választanak. Én még soha nem vonzottam be ilyen bunkót, mert rajtam megérzik, hogy van méltóságom, és ha én tiszteletet adok, akkor azt el is várom.
Minden a személyiség kérdése, nem a véletlen műve.
"És tudom,hogy több horoszkópba is vannak segfejek,mert vagyok ,olyan szerencsétlen,hogy ilyeneket fogok ki!"
Na, hát akkor miről beszélünk? :D
Szerintem egyrészt ne hagyd magad, másrészt kicsit kapd össze magad, mert az írásodon az látszik, hogy iszonyú szétszórt vagy. Sokkal hasznosabb, ha az ember önmagát fejlesztgeti, mint hogy másokban keresi a hibát vagy éppen a párhuzamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!