Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért olyan durván a skorpiók?

Miért olyan durván a skorpiók?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 02:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor mindennap rossz kedve van s utána meg hirtelen bocsánatot kér? Érdekes ...de nagyon ő ilyen típus agresszív pláne a munkája teszi azzá már meg beszéltem vele....nem akar ilyen lenni velem csak ilyen,de szinte majd meg üt olyan durva! Már el nézem neki csak nehéz természete van ,de el viselem ,mert szeretem :-) további szép napot mindenkinek!Köszönöm a kommenteket! Üdv!
2012. aug. 9. 10:04
 12/26 A kérdező kommentje:
10/11-es te skorpió vagy,hogy ennyire véded azok jegyűeket? :-)
2012. aug. 9. 10:06
 13/26 anonim ***** válasza:
Azért mert egy bunkó állat. És azért bunkó veled, mert tudja, hogy veled megteheti, mert úgyis eltűröd, és a lábtörlője vagy.
2012. aug. 9. 11:07
 14/26 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok. Nem, nem vagyok skorpió jegyű, de ismerem őket, tudom milyenek. Vannak szeszélyei az biztos, de szerintem ugyanúgy vannak rossz tulajdonságok mondjuk az ikrek, bak, mérleg, kos stb. csillagjegyekben.

Én rák jegyű vagyok egyébként és tisztába vagyok a rossz tulajdonságaimmal, de ezzel együtt elfogadom magam. Ha a pároddal nem vagy jóban, akkor ne a csillagjegyét okold érte. Mert ismerek olyan tapló, idióta embert is, aki NEM skorpió jegyű. Úgyhogy az általánosításokról ennyit!

2012. aug. 9. 11:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy, ha ennyire hagyod magad és eltűröd a szemétségeit és a durvaságait és itt írogatsz a csillagjegyéről, akkor megérdemled. Már bocsi.
2012. aug. 9. 11:15
 16/26 A kérdező kommentje:
Nahát képzeld én is rák vagyok !!! És ahány skorpiót ismerek az mind ilyen ,azért tettem fel ezt a kérdést! És tudom,hogy több horoszkópba is vannak segfejek,mert vagyok ,olyan szerencsétlen,hogy ilyeneket fogok ki! Sajnos :s erről ennyit!
2012. aug. 9. 12:33
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem szerencsétlen vagy, hanem a személyiséged olyan, hogy eltűröd, és ezért vonzod be ezeket. Ugyanis akik jellemzően bunkók, azok megérzik, hogy szolgalelkű vagy, és veled lehet bunkózni, és direkt téged választanak. Én még soha nem vonzottam be ilyen bunkót, mert rajtam megérzik, hogy van méltóságom, és ha én tiszteletet adok, akkor azt el is várom.

Minden a személyiség kérdése, nem a véletlen műve.

2012. aug. 9. 12:39
 18/26 anonim ***** válasza:

"És tudom,hogy több horoszkópba is vannak segfejek,mert vagyok ,olyan szerencsétlen,hogy ilyeneket fogok ki!"

Na, hát akkor miről beszélünk? :D

Szerintem egyrészt ne hagyd magad, másrészt kicsit kapd össze magad, mert az írásodon az látszik, hogy iszonyú szétszórt vagy. Sokkal hasznosabb, ha az ember önmagát fejlesztgeti, mint hogy másokban keresi a hibát vagy éppen a párhuzamot.

2012. aug. 9. 18:25
 19/26 anonim válasza:
HA csillagjegyre fogod rá , hogy vki udvariatlan veled , hamar nagy fájdalmaid lesznek ...Mindenki lehet durva . Kicsit közhelyes , sőt sztereotipikus ez az állítás..durvák a skorpiók ..
2012. aug. 11. 13:19
 20/26 A kérdező kommentje:
Akkor most már én is bunkó leszek meg agresszív hisz ez kell az embereknek.... :-D és akkor nem csak a skorpiók lesznek azok hanem a RÁKOK is!!!!!!!!!!!! :-D tök jó!!!
2012. aug. 11. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!