Vízöntők, skorpiók, hogyan jöttök ki egymással? Nem feltétlenül csak párkapcsolatra értendő.
Nővérem vízöntő, én lány skorpió vagyok. Ég és föld vagyunk, nem mondanám, hogy utáljuk egymást, én se utálom, ő se engem, de neki nincs mondanivalója nekem, én meg nem vagyok rá kíváncsi a hülyeségeire. Szerettem volna, ha jó kapcsolatunk lett volna, de nem így alakult. Évente egyszer látom, mert külföldön élek, már 4. éve, legutóbb két éve voltam otthon, de egy év után csak annyi mondani valója volt, hogy alakulnak a karakterei a számítógépes játékon. 3 hét és megyek haza, kíváncsi leszek, hogy beszél e hozzám. Nem hiszem.
Ez egyébként nem csillagjegy függő szerintem.
nekem anyukám, apukám vízöntő, én skorpió vagyok.
ált. jókat beszélgetünk, de ők minden vacakon feleslegesen streeszelik magukat, rendszeretők, precízek,
én pedig szétszórt, rendetlen vagyok, lazábban veszem a dolgokat. ez okozza többnyire a vitáinkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!