Miért nem hisznek az emberek a horoszkópokban és az egyéb jóslásokban?
egy bóvlinak tűnő netes rúnajóslást próbáltam ki. múlt jelen jövő
múlt: utazás vagy környezet változás (költöztem)
jelen: utazás (holnap indulok lengyelországba )
jövő: szerelem,kiteljesedés
nem lehetnek ekkora véletlenek..
Szia kedves kérdező, én igenis hiszek a jóslásokban!
Tudnál válaszolni egy kérdésemre? Köszi előre is!
Én eddig nem nagyon hittem a horoszkópban, csak mindig elolvastam majd ezt mondtam "rám úgysem igaz". Mostanában viszont egyre jobban hiszek benne mert:
1.amikor még együtt voltunk a barátommal elolvastam a párhoroszkópot, hát amit írt a volt barátomról, rólam és a kapcsolatunkról(asztrológiailag) teljesen igazak voltak. Nem illettünk össze tényleg. Na meg feltettem itt egy kérdést, hogy jó párosítás-e a miénk(szintén asztrológiailag) és sok olyan választ kaptam, hogy nem mert a párom végül összetöri a szívem azzal, hogy nem törődik velem, nem fordít rám időt(ezeket tapasztalatból írta egy férfi). Nálunk is ezek voltak a főbb bajok.Ehhez szerintem már van vmi köze a csillagoknak, hisz a horoszkóp nagyon is jellemzi az embereket(persze az aszcedens is sokat számít), pl. a csillagok szerint én nem illek össze az ikerrel és leírták, hogy mik lehetnek a problémáink(na nekünk is azok voltak a problémáink).
2.Most olvasgatok egy oldalon az asztrológiai ellenpólusokról, amiben szintén látok vmit. E-szerint nekem az ellenpólusom(vagy nem is tudom hogy szokták ezt nevezni)a szűz, na a lényeg, hogy jó pár évig odavoltam egy ilyen jegyű srácért és a mai napig ha összefutunk megdobban érte egy kicsit a szívem :)
szóval én egyre jobban hiszek benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!