Miért nem hisznek az emberek a horoszkópokban és az egyéb jóslásokban?
egy bóvlinak tűnő netes rúnajóslást próbáltam ki. múlt jelen jövő
múlt: utazás vagy környezet változás (költöztem)
jelen: utazás (holnap indulok lengyelországba )
jövő: szerelem,kiteljesedés
nem lehetnek ekkora véletlenek..
Mert hülyeségek. Véletlenek pedig lehetnek! Te is csak belemagyarázod,hogy ez a jóslás miatt következett be.
Nagyon sokak életében volt már költözés,utazás és szerem is.
Ehhez nem kell jóslat.
"nem lehetnek ekkora véletlenek.."
Hatmilliárd ember él a Földön, ennél cifrább véletlenek vannak naponta.
Gondolj azokra, akik megnyerik a lottót.
Múlt? Azt nem írja, hogy mennyire múlt, de ez annyira általános dolog, hogy bármire ráhúzható.
Jelen? Nyáron utazást jósolni? Vajon hogyan jöhettek rá?
Jövő? Ön sikeres lesz, és megtalálja a szerelem. VÁÓ!
Én is megyek jósnak.
ezt használtam, itt nincs ami megfigyeljen.ez a program tavaly is itt volt meg előtte is. tehát nem szezonhoz köthető.
Egyrészt az interneten azt állítani, hogy az oldal semmit sem tudhat rólad, és ezt nem használhatja fel.
Látja az IP címed, ha vannak tracking cookie-k, akkor azokból komplett fogyasztói profilt kérdezhet le rólad akár.
Másrészt az oldal olyan általános dolgokat ír, amikbe neked kell megtalálni az értelmet. Én sokat tanultam a múltban, nagy változásban vagyok, és a jövő bizonytalanságot rejt.
Holy Moses! Tényleg!
Mert néhány csillag,kártyák nem tudhatják a jövőnket,ugyanmár!
vagy a jósnők,akik egyszerű emberek,csak kitanulták a módokat,és szedik a bolondoktól a pénzt,mert ők elhiszik hogy ez igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!