Van-e a csillagjegyeknek és jellemzőiknek valóságalapja? Válaszaitokat indokoljátok is meg!
Kedves 9-es válaszoló! A bolygóknak nem csak tömegvonzásuk is van :) Sugároznak is kismértékben! Ne add a számba a szavakat, köszi. Nem csak a csillagok sugároznak. A te, az én, és minden ember agya pedig hullámokat bocsájt ki ÉS FOGAD BE az univerzumból. Bizonyítsd be az ellenkezőjét! Mellette nagyon sok bizonyíték van, ha tanultál fizikát. A CERN-ben pedig igenis ezt is bebizonyították, az állításomon tehát nem változtatok.
Az én elméletem tehát az, hogy ciklusokból áll minden itt a világban... még maga a világ is egy ciklus. Az év is, a nap is.
Születésünkkor elkezdtünk egy ciklust, és amelyik hatásban azon a napon részesedtünk, az egy életre befolyásol minket. Arra "álltunk rá". Ezért példálóztam egy szinusz hullámmal, hogy érthető legyen.
Ez valóban hit kérdése, ahogy az is hit kérdése, hogy léteznek-e neutrínók, ugyanis soha nem láttam őket, és amivel igazoljuk az már nem tapasztalati úton történik.
Ennyit a "tudományról" és az ezoterikáról. Talán a csillagjegyeket jobban tapasztalhatod és igazolhatod..
Sugároznak a bolygók? Mit? Rettentően érdekelne az a bizonyíték.
Nem tapasztalati úton igazolják a neutrínók létezését? Hát akkor hogy? Csak a wikipédia kétféle módszert mond a detektálásukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!