Mi a valóságalapja a pozitív erőnek és a pozitív gondolkodásnak?
Vagy aki peches az életben,az az is marad világéletében?
Vagy ezen lehet javítani?
Persze hogy állj hozzá pozitívan.Attól hogy valaki életének egy időszaka peches volt az könnyen megváltozhat.Jóra kell gondolni,mindig jókedvűnek lenni,jót cselekedni stb.és sokkal jobb lesz hidd el (tapasztalat)
Az Angliás dolgot az attól függ, hogy hányéves vagy.Ha diák korosztályú akkor elmehetsz diákmunkára,ha felnőtt akkor keress egy átmeneti munkát spórolgasd a pénzed,és ha összegyűlik elég akkor go Anglia.A nyelvtudással nincs gond ha 20-30 év körüli vagy még akkor sincs késő elkezdeni tanulni.
Ez mind szép és jó..De én szerintem sokat segítettem már másoknak akik ma már le sem sz@rnak és elfelejtettek...De mind1.
Szóval semmi változás nincsen,senki nem segít...
"de legalább bóldog leszel és ez jobb mint aggódó gazdagként vegetálni, hogy jajj a tőzsde a részvények zuhantak mi lesz most."
Egyik se jobb semmivel sem. A csóró is aggódik, csak nem a részvénye miatt, hanem hogy elveszíti az állását vagy nem lesz mit ennie. A kiegyensúlyozott élet nem itt kezdődik!
Kérdező! Az, hogy te segítesz másokon még nem növeli a tekintélyedet, ha amúgy hagyod magad kisemmizni. Ha te olyan ember vagy, aki mások talpát nyalja egy kis szeretetért, akkor már tudod, hogy hol hibáztál... Érd el, hogy tiszteljenek, úgy a barátaid, mint a másik nem tagjai! Másképp nagyon nehéz életed lesz, nekem elhiheted és a végén még oda is eljuthatsz, hogy másokat fogsz hibáztatni a saját hibáidért...
Amint mondtam: érj el saját erőből dolgokat, tanulj jól, dolgozz kitartóan, keress pénzt, alkoss a művészetekben, sportolj, legyen hobbid, amiben jó vagy (ha nem a legjobb). Ezek azok a dolgok, amikkel kivívhatod mások tiszteletét! Legyél érdemes a tiszteletre! Ha eddig nem voltál, akkor most meg kell tenned mindent, hogy az legyél. Ez nem olyan dolog, ami valakinek az ölébe hullik valakinek meg élete végéig küzdeni kell és akkor se éri el! Mindenki küzd, ilyen az élet. A csóró is küzd, a gazdag is küzd, a szerelmes fiú is küzd, a lány is küzd akit ki akarnak használni szexuálisan. Az ember egy állat - és bizony az erősebb kutya b@szik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!